Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Χάντερ Σάφερ: Την διάλεξε ο Γιώργος Λάνθιμος, θα παίζει στην κωμωδία «AND»

Χάντερ Σάφερ: Την διάλεξε ο Γιώργος Λάνθ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 25χρονη τρανς ηθοποιός και μοντέλο στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση φορούσε μόνο ένα φτερό στο στήθος

Tην περιζήτητη trans ηθοποιό Χάντερ Σάφερ, η οποία καθιερώθηκε στο πολύκροτο αμερικάνικο σήριαλ Euphoria και έκανε μια πολύ τολμηρή εμφάνιση στο πρόσφατο Vanity Fair after party μετά τα Οσκαρ, «πρόσεξε» ο διεθνούς φήμης ελληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος.

(Δείτε τη ημίγυμνη με ένα φτερό στο στήθος, ανέδειξε δημιουργία της Ann Demeulemeester.). Η 25χρονη θα λάβει μέρος στο καινούριο, κωμικό του φιλμ «AND» πλάι στους Εμμα Στόουν, Γουίλιαμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Τζέσε Πλέμονς, του οποίου τα γυρίσματα μόλις ολοκληρώθηκαν στη Νέα Ορλεάνη. Όπως έχει γνωστοποιηθεί, κάθε γράμμα του τίτλου αντιπροσωπεύει μια διαφορετική ιστορία και πλοκή.

Μαζί με την συμπρωταγωνίστριά της στο Euphoria, Ζεντάγια, η Χάντερ Σάφερ συγκαταλέγεται στα νέα hot καλλιτεχνικά ονόματα που μέσα από την tv βρήκαν θέση στο Χόλιγουντ. Eνσάρκωσε μια τρανσέξουαλ μαθήτρια Λυκείου βασισμένη στα προσωπικά της βιώματα κερδίζοντας διάφορα βραβεία. Για τον ακτιβισμό της για τα δικαιώματα των LGBTQ+ η Teen Vogue συμπεριέλαβε τη Σάφερ στη λίστα «21 κάτω των 21» το 2017 σε μια συνέντευξη με την Χίλαρι Κλίντον. Επίσης το Time την κατέταξε στη λίστα Next των «100 αναδυόμενων ηγετών που διαμορφώνουν το μέλλον».

Κόρη πρεσβυτεριανού πάστορα, έχει ζήσει σε Νιου Τζέρσεϊ, Αριζόνα και Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας. Στο τελευταίο έτος του λυκείου, η Σάφερ ήταν ημιφιναλίστ στο Πρόγραμμα Προεδρικών Υποτροφιών των ΗΠΑ. Εγινε μοντέλο για Prada, Dior, Gucci, Calvin Klein, Rick Owens, Helmut Lang, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Erdem κ.α. πριν καταπιαστεί με την υποκριτική. Τον περασμένο μληνα χρίστηκε πρέσβειρα του γνωστού αρώματος του οίκου Mugler, Angel . 

Όπως είπε στο Elle, για τη συνεργασία της με το Λάνθιμο:

«Είναι ένα μικρό cameo, όπως δύο σκηνές. Είναι ωραίο όμως, και είναι υπέροχο να συμμετέχω εκεί. Δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ πριν, αλλά ο Λάνθιμος είχε δει το «Euphoria» και κράτησε το όνομά μου σε περίπτωση που προέκυπτε κάποιος ρόλος. Έτσι, όταν προέκυψε, πέταξα αμέσως για το γύρισμα στη Νέα Ορλεάνη».

 Ειδήσεις τώρα

Στα φετινά φαβορί της Γιουροβίζιον η Γαλλία με την La Zarra και το "Évidemment"

 H άφθονη γύμνια δεν επισκίασε το πιο ακαταμάχητο ζευγάρι στο Vanity Fair After Party

Διαγώνια κουτιά: Εχει κάνει αίσθηση τo design εξοχικό κοντά στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

«Εγκλημα και τιμωρία»: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τώρα Ντοστογιέφσκι στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View