Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στα φετινά φαβορί της Γιουροβίζιον η Γαλλία με την La Zarra και το "Évidemment"

Στα φετινά φαβορί της Γιουροβίζιον η Γαλ...

Το τραγούδι ήδη ακούγεται πολύ στο youtube και παίζει ψηλά στα στοιχήματα

H Γαλλία μοιάζει να θέλει να ξανακερδίσει το διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον. Πρόπερσι έφτασε στη πηγή με το «Voila» που είχε ερμηνεύσει υπέροχα η Μπαρμπαρά Πραβί αλλά εν τέλει ήρθε 2η πίσω από τους εκρηκτικούς και σέξι Måneskin από την Ιταλία που πήραν τη νίκη με το κομμάτι «Zitti E Buoni».

Για τη Γιουροβίζιον που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου στις 9 και 11/5 και στις 13/5/2023 ο μεγάλος τελικός, η Γαλλία που ανήκοντας στις λεγόμενες Big 5 χώρες του διαγωνισμού, πηγαίνει απευθείας στον τελικό, μία χώρα με τεράστια μουσική παράδοση, στέλνει με απευθείας ανάθεση την Μαροκινής καταγωγής ερμηνεύτρια La Zarra. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η εξωτικής ομορφιάς La Zarra λέγεται “Évidemment”, και κινείται σε τελείως διαφορετικά μουσικά μονοπάτια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ήδη το τραγούδι παίζει δυνατά στα στοιχήματα και έχει πάρα πολλά views στο youtube.

Η 25χρονη La Zarra έχει καταγωγή από τον Καναδά και το Μαρόκο. Αν και νέα στον καλλιτεχνικό χώρο, έχει διασκευάσει πολλά τραγούδια, ενώ ως μουσικά της είδωλα έχει την υπέροχη Edith Piaf, αλλά και την Céline Dion, την Barbara Pravi, την ακαταμάχητη Dalida και την Mary J. Blige.

Την άνοιξη του 2021, πριν δηλαδή 2 χρόνια η La Zarra κυκλοφόρησε το “Tu t’en iras”, ένα τραγούδι που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο YouTube. Επίσης, βρέθηκε στην κορυφή των playlist σε πλατφόρμες όπως η Apple Music, το Deezer και το Spotify.

Το κομμάτι “Évidemment” και η La Zarra λοιπόν εκπροσωπούν τη Γαλλία στο Λίβερπουλ φέτος. Η Γαλλία έχει 5 νίκες στη Γιουροβίζιον με τελευταία αυτή το μακρινό 1977.

Όσο για τη χώρα μας, δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΡΤ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού "What they say" του μόλις 16χρονου Victor Varnikos, ο οποίος και τελικά θα μας εκπροσωπήσει στο Λίβερπουλ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight