Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ετοιμάζεται ριμέικ της ταινίας «9 to 5» του 1980 και θα έχει πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Άνιστον

Ετοιμάζεται ριμέικ της ταινίας «9 to 5» ...

Για λογαριασμό των 20th Century Studios - Η Jennifer Aniston θα είναι και εκ των παραγωγών

Στα σκαριά βρίσκεται όπως γράφτηκε, μία νέα ταινία, ριμέικ του «9 to 5» του 1980, από την 20th Century Studios και θα έχει για πρωταγωνίστρια την 55χρονη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον.

Η γοητευτική Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) που αναδείχθηκε μέσα από τα τηλεοπτικά «Φιλαράκια», και η Κρίστιν Χαν (Kristin Hahn) μέσω της εταιρείας «Echo Films», θα είναι οι παραγωγοί του ριμέικ της κλασικής ταινίας του 1980 «9 to 5» για την 20th Century Studios, όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, με την σεναριογράφο Ντιάμπλο Κόντι (Diablo Cody) να εργάζεται πάνω στο τελευταίο προσχέδιο του σεναρίου το οποίο προς το παρόν κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Σημειώνεται ότι η αρχική ταινία σε σκηνοθεσία Κόλιν Χίγκινς, με πρωταγωνίστριες τις Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton), Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) και Λίλι Τόμλιν (Lily Tomlin) είχε για θέμα την ιστορία τριών εργαζόμενων γυναικών που ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στον σεξιστή εργοδότη τους που τον υποδυόταν ο Ντάμπνεϊ Κόλμαν (Dabney Coleman).

Τα έσοδα της ταινίας του 1980 είχαν ξεπεράσει τα 103,9 εκατομμύρια δολάρια. Το φιλμ έκανε σταρ την Ντόλι Πάρτον που είχε ήδη καθιερωθεί ως επιτυχημένη τραγουδίστρια, μουσικός και τραγουδοποιός ενώ το «9 to 5» έγινε και τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ταινία που προβλήθηκε για πέντε κύκλους, καθώς και μιούζικαλ με νέα τραγούδια που έγραψε η Πάρτον, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ στις 30 Απριλίου 2009.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight