Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγχαρητήρια έδωσε η Ντόλι Πάρτον στην Beyoncé για το «Texas Hold'Em»

Συγχαρητήρια έδωσε η Ντόλι Πάρτον στην B...

Το τραγούδι της 42χρονης Μπιγιόνσε κατέκτησε την κορυφή ου Country Chart του Billboard & η Dolly Parton έδειξε δημοσίως με μήνυμα της στο Instagram την στήριξή της στην Beyoncé

H θρυλική ιέρεια της κάντρι μουσικής και ηθοποιός Ντόλι Πάρτον - Dolly Parton στα 78 της χρόνια σήμερα, σε ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε τη χαρά της για το νέο τραγούδι της σούπερ σταρ Beyoncé με τίτλο «Texas Hold'Em», το οποίο έφτασε την κορυφή του Country Chart του Billboard.

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Beyoncé και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έκανε ένα country άλμπουμ», έγραψε η Ντόλι Πάρτον στη λεζάντα ενώ μοιράστηκε την μελωδία του. «Οπότε συγχαρητήρια για το νούμερο ένα τραγούδι στο Billboard Hot Country».

Η Μπιγιόνσε – Beyoncé στα 42 της χρόνια σήμερα, είναι γεννημένη στο Χιούστον του Τέξας και θεωρείται μία από τις δημοφιλέστερες τραγουδοποιούς που αναδείχθηκαν στον αιώνα που διανύουμε, με 32 συνολικά βραβεία Γκράμι στη συλλογή της. Η στροφή της από την χορευτική ποπ και σόουλ στην κάντρι με το συγκεκριμένο κομμάτι και κατάκτηση της κορυφής των τσαρτ, έγινε πρώτη καλλιτεχνική είδηση σε BBC και αλλού.

Η Ντόλι Πάρτον που συνεχίζει να είναι σε θαυμάσια φόρμα ενώ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και επιχειρηματικά, έχει γεννηθεί στις 19 Ιανουαρίου 1946 στο Pittman Center, του Τενεσί των ΗΠΑ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight