Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι ανακοίνωσε το Rock & Roll Hall of Fame για την Ντόλι Πάρτον

Τι ανακοίνωσε το Rock & Roll Hall of...

Η «ευγενική» δήλωσή της θα ληφθεί υπόψη, ωστόσο το Rock & Roll Hall of Fame θα αφήσει την απόφαση στους ψηφοφόρους

Μπορεί να τήρησε σιγή επί τρεις ημέρες μετά τη δήλωση της αγαπητής Αμερικανίδας τραγουδίστριας της κάντρι και ηθοποιού Ντόλι Πάρτον ότι θα ήθελε να μείνει εκτός αγώνα για ένταξη στο πάνθεον της ροκ εντ ρολ, τελικά όμως το Rock & Roll Hall of Fame Foundation εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία στην πραγματικότητα υπονοεί ότι η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής θα παραμείνει στη λίστα των υποψήφιων.

Καθώς η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει, η θέση του ιδρύματος είναι ότι, ενώ η «ευγενική» δήλωσή της αξίζει να ληφθεί υπόψη, το Rock & Roll Hall of Fame είναι μια μεγάλη σκηνή που περιλαμβάνει πολλούς περισσότερους από τους βασικούς ροκ καλλιτέχνες - και θα αφήσει την απόφαση στους ψηφοφόρους.

«Όλοι εμείς στη μουσική κοινότητα έχουμε δει την ευγενική παρατήρηση της Ντόλι Πάρτον που εκφράζει την αίσθηση ότι δεν έχει κερδίσει το δικαίωμα να εισαχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Εκτός από το απίστευτο ταλέντο της ως καλλιτέχνης, η μετριοφροσύνη της είναι ένας άλλος λόγος που η Ντόλι είναι αγαπημένο είδωλο εκατομμυρίων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο».

«Από την αρχή του, το Rock and Roll είχε βαθιές ρίζες στη μουσική Rhythm & Blues και Country. Δεν ορίζεται από ένα είδος, από έναν ήχο που συγκινεί τη νεανική κουλτούρα. Η μουσική της Ντόλι Πάρτον επέδρασε σε μια γενιά νεαρών θαυμαστών και επηρέασε αμέτρητους καλλιτέχνες που ακολούθησαν. Για την υποψηφιότητά της για εισαγωγή στο Rock and Roll Hall of Fame ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία με όλους τους άλλους καλλιτέχνες που εξετάστηκαν».

Το Ίδρυμα συνεχίζει επαναλαμβάνοντας ότι η ψηφοφορία είναι ήδη σε εξέλιξη: «Η πρόταση για τη Ντόλι Πάρτον και για τους άλλους 16 υποψήφιους για την κλάση του 2022, στάλθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα στους 1.200 ψηφοφόρους μας, η πλειονότητα των οποίων είναι οι ίδιοι καλλιτέχνες, για να την εξετάσουν».

«Αισθανόμαστε δέος για το λαμπρό ταλέντο και το πρωτοποριακό πνεύμα της Ντόλι και είμαστε περήφανοι που την έχουμε προτείνει για εισαγωγή στο Rock and Roll Hall of Fame», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight