Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η Ντόλι Πάρτον αποσύρεται από την υποψηφιότητα για το Rock & Roll Hall of Fame

Η Ντόλι Πάρτον αποσύρεται από την υποψηφ...

Παρ’ όλο που είμαι εξαιρετικά κολακευμένη και ευγνώμων που είμαι υποψήφια για το Rock and Roll Hall of Fame, δεν πιστεύω ότι έχω κερδίσει αυτό το δικαίωμα, έγραψε η ίδια

Η θρυλική Αμερικανίδα της κάντρι μουσικής και ηθοποιός Ντόλι Πάρτον όπως έγινε γνωστό, παραιτείται από την υποψηφιότητά της για να ενταχθεί στο Rock & Roll Hall of Fame.

Η διάσημη τραγουδίστρια με καταγωγή από το Τενεσί, στα 76 της χρόνια σήμερα, ανακοίνωσε την απόφασή της με ανάρτηση στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 14 Μαρτίου.

«Ντόλι εδώ! Παρ’ όλο που είμαι εξαιρετικά κολακευμένη και ευγνώμων που είμαι υποψήφια για το Rock and Roll Hall of Fame, δεν πιστεύω ότι έχω κερδίσει αυτό το δικαίωμα» έγραψε.

«Ελπίζω ότι το Rock & Roll Hall of Fame θα καταλάβει και θα είναι πρόθυμο να με λάβει υπόψη ξανά - αν το αξίζω. Αυτό, ωστόσο, με ενέπνευσε να κυκλοφορήσω ένα, ελπίζω, υπέροχο rock 'n' roll άλμπουμ κάποια στιγμή στο μέλλον, που πάντα ήθελα να ηχογραφήσω! Ο σύζυγός μου είναι φανατικός του rock 'n' roll, και πάντα με ενθάρρυνε να κάνω ένα. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλή τύχη και σας ευχαριστώ και πάλι για την τιμή» υπογράμμισε η εξαιρετικά δημοφιλής και αγαπητή Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα.

Μαζί με τη Ντόλι Πάρτον υποψήφιοι είναι φέτος οι Beck, Devo, Kate Bush, Eminem, Rage Against the Machine, Carly Simon κ.α.

Οι θαυμαστές μπορούν να ψηφίσουν μέχρι τις 29 Απριλίου 2022, τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να δουν στο Rock and Roll Hall of Fame.

Αρκετοί καλλιτέχνες που εκπροσωπούν άλλα είδη μουσικής έχουν ενταχθεί στο πάνθεον της ροκ, συμπεριλαμβανομένων σταρ της ντίσκο, της ποπ και της κάντρι. Ο σπουδαίος Τζόνι Κας (1932-2003) εισήλθε το 1992.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture