Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Στόουν: «Τι μου βρίσκεις;» Λάνθιμος: «Αρχικά το ωραίο σου κοστούμι»

Στόουν: «Τι μου βρίσκεις;» Λάνθιμος: «Αρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αβίαστα stylish η αμερικανίδα σταρ στο Νιάρχος, τί ήταν το wrap suit που φόρεσε γοητεύοντας άπαντες

Kατέκτησε τους εκπροσώπους των media στην Αθήνα η 33χρονη σταρ από την Αριζόνα Εμμα Στόουν, στη συνέντευξη Τύπου για την άχρονη και «πρωτόγονη», ασπρόμαυρη και βωβή, μικρού μήκους ταινία «Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου. Λεπτεπίλεπτη και αέρινη, με το γνωστό πορσελάνινο κουκλίστικο πρόσωπο, θυμίζουμε πως το 2017 είχε ανακηρυχθεί η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο ενώ πρόσφατα έγινε μαμά.

Η Στόουν, που έχει κερδίσει Οσκαρ για το μιούζικαλ La La Land αλλά και δυο ακόμα υποψηφιότητες για τις μαύρες κωμωδίες «Birdman» και «H Ευνοούμενη», γύρισε αφιλοκερδώς το ασπρόμαυρο φιλμ στην Τήνο, ενώ φθάνοντας προχθές στην πρωτεύουσα παρακολούθησε μπάσκετ με το φίλο της Γιώργο. Χθες εμφανίστηκε στο Νιάρχος πολύ άνετη, χαμογελαστή και φιλική με τους δημοσιογράφους, ενώ δεν έκρυψε τη φιλία της και το θαυμασμό της για το διάσημο πλέον Ελληνα κινηματογραφιστή. Μεταξύ άλλων,  αποκάλεσε «δώρο το να δουλεύει μαζί του», είπε πως ταιριάζουν σαν άνθρωποι και τον εμπιστεύεται ολοκληρωτικά. Μάλιστα ανέφερε: «Είναι πολύ προσεκτικός, έχει εμμονή με τη λεπτομέρεια (και το λέω για καλό), δεν του ξεφεύγει τίποτα. Σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα σπας τα όριά σου. Και θα σας μιλήσω ειλικρινά: ποιο θα ήταν το νόημα να συνεχίσω αυτή την ''ηλίθια'' δουλειά αν δεν έβρισκα προκλητικούς ρόλους, όπως αυτούς που μου προσφέρει ο Γιώργος;»

 

Το look της φυσικά κέντρισε και αυτό το ενδιαφέρον. Επέλεξε το ανδρόγυνο style, με αόρατο μακιγιάζ και χαλαρά κυματιστά μαλλιά δείχνοντας ανεπιτήδευτα stylish και πολύ μικρότερη ηλικιακά. Φόρεσε  ένα πολύ ιδιαίτερο wrap suit, κοστούμι  σε ανοιχτό γκρι με ντραπάρισμα μπροστά και πελώρια πέτα ενώ το παντελόνι κατάληγε σε ρεβέρ. Το συνδύασε με κομψά ασημένια πέδιλα. Ηταν μια δημιουργία από την collection fall 2022 του οίκου Louis Vuitton, που την έχει χρίσει μούσα και πρέσβειρά του. Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος με το «κολλημένο» με την αισθητική Λάνθιμο επί σκηνής. Εκείνη τον ρώτησε τι της βρίσκει και εκείνος απάντησε «Αρχικά το ωραίο σου κοστούμι».  

 

Louis Vuittton Fall 2022

Louis Vuittton Fall 2022

*Η ταινία «Βληχή», που θα προβληθεί με live μουσική τρεις βραδιές στο Νιάρχος, αποτελεί τη δεύτερη ανάθεση του προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ, «The Artist on the Composer».Ο Γιώργος Λάνθιμος ανταποκρίθηε αποδεχόμενος την πρόταση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της ΕΛΣ Γιώργου Κουμεντάκη και της Διευθύντριας του ΝΕΟΝ Ελίνας Κουντούρη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View