Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Στο Αίγιο θα γίνει το 1o Φεστιβάλ αφήγησης παιδικού παραμυθιού, «Μια φορά κι έναν καιρό…»

Στο Αίγιο θα γίνει το 1o Φεστιβάλ αφήγησ...

Το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου που κάθε χρόνο τιμάται στις 2 Απρίλιου, οι Αιγιώτικες εκδόσεις Ηδύφωνο με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α οργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ αφήγησης παραμυθιού στην πόλη του Αιγίου, με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό…».

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο κέντρο της πόλης.

Παραμυθούδες και παραμυθάδες θα αφηγηθούν παραμύθια σε μικρούς και μεγάλους και θα μας γνωρίσουν  τους ήρωές τους,  που ο καθένας έχει τη δική του ιστορία. Λαϊκά, αλλά και σύγχρονα παραμύθια θα ξετυλίξει το κουβάρι της αφήγησης  και παραμυθοήρωες θα γεμίσουν το αρχοντικό Παναγιωτόπουλου.

«Μια φορά κι ένα καιρό» λοιπόν σε έναν όμορφο τόπο θα μαζευτούν  παραμυθάδες να πουν τις ιστορίες τους για βασιλιάδες, ξωτικά, μάγισσες και δράκους, για πονηρές γάτες, ευαίσθητες κοτούλες και σκύλους που κουνώντας την ουρά τους μας λένε «Γουφ», αλλά και για τον Ηλία, τον Λάμπρο, τη Σαλάμ, τον Αιμίλιο, την Κλεονίκη, τον Τρυφερούλη, την Άνα και την Πολύμνια  που θέλουν να ζήσουν  σε έναν κόσμο καλύτερο!!!

*Την παρουσίαση των παραμυθιών και των παραμυθάδων θα κάνει η νηπιαγωγός Αθηνά Σκανδάμη, ενώ τις μουσικές πινελιές η επαιδευτικός-μουσικός Ζουμπουλιά  Σπυροπούλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Εκδόσεις Ηδύφωνο

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Μαρία Παναγιωτακοπούλου/ υπεύθυνη εκδ. Ηδύφωνο, Αθηνά Σκανδάμη/Νηπιαγωγός, Ζουμπουλιά Σπυροπούλου/ Εκπαιδευτικός μουσικός και Βασιλική Καϊμάκη / συνεργάτις ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Την 1η και 2 Απριλίου (Σάββατο 6.30μ.μ.-9.00μ.μ.,  Κυριακή πρωί 11π.μ-1 μ.μ. και Κυριακή απόγευμα  6.30-8μ.μ.) στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, οδός Μητροπόλεως και Παναγιωτοπούλων, στο Αίγιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture