Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Φοίβου Καρακίτσου- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του...

"Αναζητώντας έναν άλλο κόσμο"...

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε την Τετάρτη 8 Μαρτίου η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Φοίβου  Καρακίτσου " Αναζητώντας έναν άλλο κόσμο, Μια Συζήτηση για τα Πάθη και τους Σκοπούς του Ανθρώπου" στο My Way Hotel & Events.

Πλήθος κόσμου κατάκλυσε την από νωρίς την αίθουσα, δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον για τα ζητήματα του βιβλίου. Για το βιβλίο μίλησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστος Μπούρας, ο κ. Πέτρος Ψωμάς, Εκπαιδευτικός - Συγγραφέας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων και ο συγγραφέας. Τον συντονισμό της συζήτησης είχε αναλάβει η κ. Κωνσταντίνα Τσίχλα δημοσιογράφος.

Η παρουσίαση είχε ατμοσφαιρικό και γήινο ύφος από όλους τους ομιλητές, ενώ ο συγγραφέας δημιούργησε μέσα από καθημερινά παραδείγματα ζωής τις απαραίτητες ταυτίσεις που οδηγούν σε δημιουργική σκέψη και κατανόηση, κάτι που φάνηκε από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στο τέλος πως άγγιξαν το κοινό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές κ. Ιάσωνας Φωτήλας και η κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο κ. Νίκος Νικολόπουλος πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, οι πολιτευτές κ. Αθηνά Τραχήλη και ο κ. Τσίρης Γιώργος, οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος κ. Τάκης Παπαδόπουλος και ο κ. Φωκίωνας Ζαΐμης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο τέως Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γιώργος Παναγιωτάκης, ο Διοικητής του ΠΓΝΠ κ. Δημήτρης Μπάκος, ο υποδιοικητής του ΠΓΝΠ κ. Ανδρέας Μαζαράκης, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Καράβολας, ο κ. Γιάννης Ματσούκης καθηγητής χημείας Πανεπιστημίου Πατρών, ο καθηγητής ουρολόγος κ. Ηρακλής Χιόνης, ο καθηγητής αγγειολόγος κ. Γιάννης Τσολάκης, ο καθηγητής κ. Δημήτρης Καρδαμάκης, ο κ. Βασίλης Χρόνης Πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών της Αεροπορίας, ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Χάϊδας, ο ποιητής - εκπαιδευτικός κ. Διονύσης Καρατζάς, ο κ. Γιάννης Ρούπας επιχειρηματίας - μέλος  Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, οι επιχειρηματίες κ. Θόδωρος Δούρος, κ. Χρήστος Δούβρης, κ. Ρογκάλας Περικλής, ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο κ. Κωνσταντίνος Αντζουλάτος πλήθος στελεχών από την βιομηχανία τροφίμων και του retail κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture