Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kιάρα Φεράνι: Αντίο Σαν Ρέμο με royal blue και custom made Schiaparelli

 Kιάρα Φεράνι: Αντίο Σαν Ρέμο με royal b...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα looks είχαν και αυτή τη φορά φεμινιστικά μηνύματα με την υπογραφή Daniel Roseberry

Επέμεινε στο βεστιάριο με συμβολισμούς υπέρ των γυναικών η διάσημη ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι στην αποχαιρετιστήρια βραδιά του τελικού του διαγωνισμού τραγουδιού στο Σαν Ρέμο. Με νικητή το Μάρκο Μανγκόνι, ταλέντο που ξεπήδησε από το ιταλικό X- Factor και έχει παλιότερα εκπροσωπήσει την Ιταλία στη Γιουροβίζιον, το πρόγραμμα ήταν πολύ γιορτινό. Η παθιασμένη μπαλάντα Due Vite ήταν άλλωστε το απόλυτο φαβορί και αποθεώθηκε. H Kιάρα, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην παρουσίαση από την πρώτη μέρα, παρέλασε με τέσσερα looks του δεύτερου αγαπημένου της οίκου μετά τον Dior, Schiaparelli, τα οποία ενθουσίασαν τους κοντά 30 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram.

Aρχικά την είδαμε με ένα χαρακτηριστικό outfit- γλυπτό. Σατινέ χιτώνιο σε royal blue τύλιγε ένα χρυσό μπούστο σαν κορμό αγάλματος, το οποίο αναφερόταν στην ακλόνητη δύναμη που χρειάζεται μια γυναίκα σε έναν ανδρικό κόσμο.

Στη συνέχεια φόρεσε ένα ρευστό φόρεμα στον ίδιο τόνο με ένα σχηματισμένο σώμα επάνω, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από το body painting και τη δουλειά του κορυφαίου Γάλλου ζωγράφου  Yves Klein με θέμα την ελευθερία του σώματος. Ακολούθησε ένα εφαρμοστό, μαύρο βελούδινο φόρεμα με εξτρεμιστικό περιδέραιο, το οποίο παρουσίαζε τη γυναικεία φιγούρα ως σημαντική μορφή ακτιβισμού, ενώ το τελευταίο outfit ήταν ένα ανδρόγυνο κοστούμι, το οποίο όμως ενσωμάτωνε έναν κεντημένο, θηλυκό κορσέ. Ο creative director της Schiaparelli, Daniel Roseberry που συνηθίζει τις σουρεαλιστικές, αρτίστικες αναφορές,  παράλλαξε το σεξιστικό κλισέ του κοστουμιού στο power dressing ως ένα ακόμα μήνυμα κόντρα στα στερεότυπα.

H εν λόγω γκαρνταρόμπα της πανύψηλης celebrity του διαδικτύου και δαιμόνιας επιχειρηματία, έγραψαν ιστορία στη διοργάνωση σύμφωνα με τα ιταλικά media.

Κιάρα Φεράνι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View