Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ν. Παναγιωτακοπούλου - Survivor All Star: «Οσκαρική ερμηνεία από την Ασημίνα στο παιχνίδι»

Ν. Παναγιωτακοπούλου - Survivor All Star...

Κατακεραύνωσε την πρώην συμπαίκτρια της!

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά εισέβαλλαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απρόσμενα, το μεσημέρι της τετάρτης, με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Survivor All Star.

Μάλιστα, η καλλονή ηθοποιός και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δε δίστασε να ρίξει τα πιο… αιχμηρά της βέλη προς την πρώην συμπαίκτρια της, Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Ειδικότερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μπαίνεις για πρώτη φορά στο Survivor και είναι όλοι καινούργιοι, δεν ξέρεις πως να το κάνεις. Είναι δύσκολο να βρεις που, πως και τα λοιπά. Τώρα όμως είναι όλοι εκπαιδευμένοι.

Ήξεραν τι να κάνουν. Ειδικά όσοι ήταν και πέρυσι, τα ίδια έκαναν έξι μήνες πριν. Ξέρουν που να το κάνουν, με ποιους , τι και τα λοιπά».

«Δεν κάνω καταγγελία αλλά ποτέ δεν ξέρεις από πότε το έκρυψε το κινητό».

«Ευτυχώς ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν είναι ηθοποιός, σε αντίθεση με την Ασημίνα! Brendan Fraser, παιδιά, όσκαρ! Τον συναγωνίζεται! Δηλαδή η ερμηνεία της ήταν ασυναγώνιστη» συμπλήρωσε, με νόημα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight