Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Αποβλήθηκαν Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα

Survivor: Αποβλήθηκαν Ασημίνα Χατζηανδρέ...

Η απόφαση της παραγωγής

Η παραγωγή αποφάσισε για την πορεία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor και πραγματοποιήθηκε έκτακτο συμβούλιο για όλες τις εξελίξεις.

Ο λόγος ήταν πως οι δύο παίκτριες ήρθαν σε επαφή με έναν άνθρωπο στην ζούγκλα και τους έδωσε κινητό.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

«Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor» έκλεισε.

Ο Νίκος Μπάρτζης τα ομολόγησε όλα στο αποψινό συμβούλιο κι επικράτησε τεράστια ταραχή με τον Τάκη Καραγκούνια να ουρλιάζει και τους παίκτες της μπλε ομάδας να αποχωρούν εν εξάλλω από το συμβούλιο. Το ίδιο έπραξαν κι οι παίκτες από την κόκκινη ομάδα με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι διακόπτεται το συμβούλιο του Survivor.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight