Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ελίζαμπεθ Χάρλει, ετών 57: Κρυστάλλινο μπικίνι πάνω σε διάφανο catsuit στο πρωτοχρονιάτικο party της

Ελίζαμπεθ Χάρλει, ετών 57: Κρυστάλλινο μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αγέραστη και μοναδικά καλλίγραμμη η βρετανίδα star, γιόρτασε έξαλλα το 2023 με τον 20χρονο γιο της στο πλευρό της

Πιθανότατα η πλέον θεαματική εμφάνιση celebrity διεθνούς  βεληνεκούς στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ήταν αυτή της 57χρονης βρετανίδας Ελίζαμπεθ Χάρλει. Η γνωστή ηθοποιός που έχει «ξεχάσει» ο χρόνος , τρέλανε τους φίλους της στο Instagram με το super αστραφτερό και αποκαλυπτικό, εορταστικό της look, ενώ τις εικόνες δημοσίευσαν και πολλά άλλα  μέσα ενημέρωσης.

 Πρωταγωνίστρια, μοντέλο και σχεδιάστρια swimwear, η Ελίζαμπεθ έμοιαζε με εντυπωσιακό showgirl. Φόρεσε μια ολόσωμη, διάφανη φόρμα από τούλι, κεντημένη με πετράδια έτσι ώστε να δείχνει σχεδόν γυμνή με μπικίνι- κόσμημα πάνω της. Το look έμοιαζε με το εμβληματικό κοστούμι της Britney Spears στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Toxic». Συνδυάστηκε μάλιστα με τιάρα  Η Hurley oλοκλήρωσε το look της με μια εντυπωσιακή, χρυσή τιάρα τύπου χρυσός αναγεννησιακός ήλιος. Το μακιγιάζ της ήταν σε ύφος disco και τα μαλλιά γτης ανέμελα. Δίπλα της ο 20χρονος γιος της Ντάμιαν που της μοιάζει πάρα πολύ και η αμφίεσή του ήταν σε vintage style.

Παρά το εμφανές κέφι και την άκρως τολμηρή περιβολή η λεζάντα ήταν πάντως συναισθηματική: «Γλυκόπικρο αντίο στο 2022, μια χρονιά με υπερβολικά χαρούμενες αλλά και βαθιά λυπητερές αναμνήσεις. Εύχομαι ένα όμορφο 2023 και ελπίζω τα όνειρα όλων να βγουν αληθινά» έγραψε υπονοώντας τον θάνατο του πρώην αρραβωνιαστικού της. Ο διάσημος αθλητής  Shane Warne, που πέθανε σε ηλικία 52 ετών από ανακοπή καρδιάς σχετιζόταν μαζί της πριν μια δεκαετία αλλά συνδεόταν ώσπου να πεθάνει στενά με την καλλονή star.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View