Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Vrettos Vrettakos: Κατέπληξε το κατακόκκινο catsuit με τα 3D Swarovski της αγέραστης Γκουέν Στεφάνι

Vrettos Vrettakos: Κατέπληξε το κατακόκκ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα από τα ακριβότερα look στην αμερικάνικη tv, που ξεσήκωσε τα βλέμματα όλων στον τελικό του The Voice, είχε ελληνική ετικέτα

Συνηθίζει τις θεαματικές εμφανίσεις η καλιφορνέζα τραγουδοποιός και performer Γκουέν Στεφάνι και για τον τελικό του The Voice επέλεξε δημιουργία ενός διεθνούς φήμης Ελληνα designer που εγγυάται λάμψη μεγατόνων: το Βρετό Βρεττάκο. Μετά τις Μπιγιονσέ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ρίτα Ορα, Σακίρα η 53χρονη κριτής του αμερικάνικου talent show αποφάσισε να κάνει όλους τους άλλους γύρω της να δείχνουν θαμπούς. Φόρεσε μια από τις signature ολόσωμες φόρμες με ετικέτα Vrettos Vrettakos, κεντημένη με χιλιάδες κρύσταλλα. Μια τεχνική για την οποία φημίζεται ο ελληνας δημιουργός τρελαίνοντας τα διάσημα showgirls.

To catsuit ήταν αμάνικο, με ψηλό λαιμό και «κοφτούς» ώμους στο απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων, το κόκκινο. Συνδυάστηκε με ψηλές sexy μπότες, γάντιια και ένα επίσης ασορτί, bomber jacket, με μαύρα λάστιχα στα τελειώματα, που έδινε ένα street ύφος στο super sparkly outfit. Τα Swarovski που χρησιμοποιήθηκαν σε μοτίβο 3D ήταν σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη κρυστάλλων και η όψη του τζάκετ θύμιζε δέρμα φιδιού. Συνολικά κεντήθηκαν 1.000.000 εκατομμύριο κρύσταλλα για την εμφάνιση αυτή, ενώ χρειάσθηκε ένας μήνας προετοιμασίας. Όπως γράφτηκε στον αμερικάνικο Τύπο αυτό ήταν ένα από τα ακριβότερα ρούχα που έχει παρουσιαστεί σε tv show ever!

Θυμίζουμε πως η Γκουέν Στεφάνι καθιερώθηκε αρχικά από το συγκρότημα No Doubt αλλά σχεδόν μια εικοσαετία κάνει σόλο πορεία. Μητέρα τριών παιδιών πάντα αιφνιδιάζει με τη ζωντάνια και τη νεανικότητά της. Ο Vrettakos συγκαταλέγεται στους Ελληνες σχεδιαστές που έχουν ξεχωρίσει στο εξωτερικό όπως οι Mary Katrantzou, Celia Kritharioti, Vassilis Zoulias, κερδίζοντας το δικό τους έδαφος στο κόκκινο χαλί. Από τα φοιτητικά του χρόνια στο Central Saint Martins είχε κάνει τη διαφορά και από τότε τον είχε προσέξειη ίδια η Anna Wintour. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο team του John Galliano, όταν εκείνος ήταν ακόμη ο creative director του οίκου Dior, ώσπου ξαναγύρισε στην Ελλάδα ιδρύτοντας το δικό του brand, με το όνομα του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View