Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τις «ξέχασε» ο χρόνος! Κατέπληξαν στο L.A Τζούλι Αντριους στα 86, Γκουέν Στεφάνι στα 52

Τις «ξέχασε» ο χρόνος! Κατέπληξαν στο L....
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εδειχναν τουλάχιστον είκοσι χρόνια νεώτερες στο AFI Life Achievement Awards Gala, εκεί και τα «παιδιά» της «Μελωδίας της Ευτυχίας»

Αίσθηση έκανε η Τζούλι Αντριους, ο ζωντανός μύθος του Χόλιγουντ στο Dolby Theater του Λος Αντζελες όπου και τιμήθηκε στο πλαίσιο του AFI Life Achievement Awards Gala. Η 86χρονη βρετανοαμερικανίδα, μεγάλη κυρία του θεάματος, έδωσε το παρόν με στενή μπλε τουαλέτα με διάφανα μανίκια, πραγματικά γοητευτική στην ωριμότητά της αλλά αναμφίβολα σαν να ήταν τουλάχιστον είκοσι χρόνια νεώτερη. Βετεράνοι της οθόνης συγκεντρώθηκαν για να τη χειροκροτήσουν υμνώντας την προσφορά της στο θέατρο και το σινεμά και υπογραμμίζοντας την προσωπική της χάρη και τη μαγευτική σοπράνο φωνή της. Η Αντριους έκανε το ντεμπούτο της στο West End το 1948 και στο Broadway το 1954. Στις καρδιές του παγκόσμιου κοινού μπήκε παίζοντας στα αξεπέραστα, παραμυθένια μιούζικαλ «Η μελωδία της Ευτυχίας» και «Μέρι Πόπινς». Επαιξε όμως και σε άλλα φιλμ όπως του Μπλέικ Εντουαρντς που ήταν και σύζυγός της ή του μοναδικού Αλφρεντ Χίτσκοκ. Τελευταία την έχουμε δει στο «Ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας» ενώ πολλοί δεν γνωρίζουν ότι είναι η αριστοκρατική«φωνή» της Lady Whistledown στο Bridgerton. Για χάρη της τραγούδησαν live στο gala οι ηθοποιοί Στιβ Καρέλ, Εκτορ Ελιζόντο, Σύνθια Ερίβο ενώ παρευρέθηκαν οι ηθοποιοί που έπαιξαν τα παιδιά στη «Μελωδία της Ευτυχίας».

Όμως και η ντίβα της ποπ- ροκ Γκουέν Στεφάνι στα 52 της φάνταζε σαν κοριτσάκι. Με απίστευτα θεαματικό outfit (επάνω λευκή φανέλα και κάτω φούστα με άπειρα βολάν σε ντεγκραντέ εφέ και με μεγάλη «ουρά») ξεσήκωσε τα φλας. Κότσος και πολλά διαμάντια συμπλήρωσαν την εμφάνισή της στο πλευρό του 45χρονου συζύγου της Μπλέικ Σέλτον . Μάλιστα συγκινήθηκε πολύ για την παρουσία της Τζούλι Αντριους, «Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την έμπνευσή σου Τζούλι Αντριους. Σε ευχαριστώ για τη Μελωδία της Ευτυχίας» είπε στο βάθρο.
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View