Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κορμί θανατηφόρο: Δεν είναι μόνο τι είπε αλλά και τι (δεν) φόρεσε η Ανιστον

Κορμί θανατηφόρο: Δεν είναι μόνο τι είπε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα πιο αποκαλυπτικά looks και μεγάλες ομορφιές στη συνέντευξη για τις εξωσωματικές με τίτλο «Δεν έχω πια τίποτα να κρύψω»

Πολύκροτη η τελευταία συνέντευξη της δημοφιλέστατης ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού Τζένιφερ Ανιστον στο κατώφλι των 54 χρόνων της στο περιοδικό Allure Δεκεμβρίου. Το ότι παραδέχθηκε τον χρόνιο αγώνα της να αποκτήσει παιδί με εξωσωματικές μετανιώνοντας που δεν κατέψυξε τα ωάριά της, το ότι μεγάλωσε σε τοξική οικογένεια που τελικά συγχώρεσε αλλά και πως έχει ξεπεράσει τα άγχη και τις αβεβαιότητες που αισθανόταν στα νιάτα της δέσποσαν στα λεγόμενά της. Όπως ισχυρίστηκε λατρεύει πια τον εαυτό της όπως είναι, απεχθάνεται τα social media και δεν ενδιαφέρεται για τρίτο γάμο αλλά για έναν υποστηρικτικό σύντροφο. Η φωτογράφισή της όμως, μέσω της οποίας «ξεγυμνώθηκε»  και σωματικά πέρα από λεκτικά σχολιάστηκε επίσης στο έπακρο. Η star είναι εμφανισιακά στα καλύτερά της. Με αψεγάδιαστο σώμα που σε κάνει να μένεις με το σώμα ανοιχτό.

Υποδέχθηκε το δημοσιογράγο του Allure στην έπαυλή της στο δυτικό Χόλιγουντ, περιστοιχισμένη από τα σκυλιά της, με φανελάκι, φθαρμένο τζιν και ξυπόλητη. Τόσο φυσική, συμπαθής και χαριτωμένη, ώστε σύμφωνα με το δημοσίευμα διατηρεί το «κάτι» από το κορίτσι της διπλανής πόρτας που «έσκισε» στα Friends των nineties και βέβαια δικαιολογεί πως περαμένει «the most beloved figures in American pop culture» για 30 ολόκληρα χρόνια.

 Μπροστά στο φακό το λεπτό και γραμμωμένο κορμί της ήταν αποκάλυψη. Τόλμησε να φορέσει το micro bikini top που παρουσίασε η Chanel το 1996 ( και το είχαν φορέσει Ερτζιγκόβα, Σίφερ κ.α.) Επίσης το εμβληματικό κιλοτάκι logo G-string του 1997. Saint Laurent φούστα, αντιανεμικό παντελόνι Balmain και κρυστάλλινη  ζώνη Dior κάτω από σουτιέν. Ένα μαύρο φόρεμα Aisling Cams που σκέπαζε μπροστά μόνο τα απαραίτητα.

Η Ανιστον έχει συστήσει στους θαυμαστές της «Επικεντρωθείτε στο να είστε πραγματικά καλοί με τον εαυτό σας, αλλά επιτρέψτε στον εαυτό σας και τις στιγμές της απόλαυσης». Ανήκει στις διασημότητες που δεν ακολουθούν αυστηρή δίαιτα, αλλά επιτρέπουν στον εαυτό τους να απολαμβάνουν ό,τι τρώνε, έστω και περιστασιακά. Τα τσιπς τορτίγιας αποτελούν την ένοχη απόλαυση της με πιο αγαπημένη της λιχουδιά τις μπάρες πρωτεΐνης και κολλαγόνου.

Εχει ομολογήσει ότι εστιάζει στην παρασκευή πρωτεϊνικών smoothies, ακολουθεί τη δίαιτα Zone και πίνει νερό με λεμόνι για να διατηρεί τη φόρμα της. Η υγιεινή σαλάτα, πρωτεϊνών και θρεπτικών συστατικών με ψιλοκομμένο μαρούλι, κοτόπουλο, ασπράδια αυγών, φασόλια garbanzo με μια απλή βινεγκρέτ, και γευστικές πινελιές όπως το μπέικον και λίγο τυρί πεκορίνο είναι η βασική της συνήθεια στο φαγητό.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View