Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ολοι μιλούν τώρα για την Ντέιζι Εντγκαρ Τζόουνς, «έσκισε» με εμπριμέ σετ στο Βερολίνο

Ολοι μιλούν τώρα για την Ντέιζι Εντγκαρ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βρετανίδα ηθοποιός εξελίσσεται σε «πρόσωπο της ημέρας» και style icon χάρη στο φιλμ «Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες»

Νέο αστέρι γεννιέται: Μετά το χαμό με την Ανια Τέιλορ Τζόι (λόγω Queen’s Gabbit) και τον Oστιν Μπάτλερ (λόγω Elvis) ένα ακόμα όνομα βασιλεύει στο κινηματογραφικό στερέωμα: Η 24χρονη ανερχόμενη ηθοποιός Ντέιζι Εντγκαρ Τζόουνς, που έγινε γνωστή από το μυθιστορηματικό τηλεοπτικό ειδύλλιο «Normal People» με την προσιτή, αέρινη γοητεία της, κυριαρχεί στην καλλιτεχνική επικαιρότητα των τελευταίων ημερών και «υποτάσσει» το red carpet. Τετάρτη βράδυ γοήτευσε και στο Βερολίνο, στην πρεμιέρα του βασισμένου σε best seller φιλμ «Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες». Η βρετανίδα πρωταγωνίστρια επιχείρησε ένα new vintage seventies look επιλέγοντας εμπριμέ σετ της ιταλικής εταιρείας La DoubleJ στολισμένο με φτερά, απλό αλλά νεανικό μακιγιάζ με eyeliner και «χύμα»μαλλιά με ξανοιγμένες άκρες. Το έχουμε ξαναγράψει πως τα ασορτί «πάνω- κάτω» κομμάτια είναι απίστευτα trendy και το συγκεκριμένο label έχει καθιερωθεί για τα καταπληκτικά του prints.

Στο πλευρό της Nτέιζι ήταν η παραγωγός της ταινίας που αυτή την περίοδο «βγαίνει» στα σινεμά διεθνώς. «Νιώθω υπέροχα που αποτελώ κομμάτι ενός φιλμ «ήσυχου, επικεντρωμένου στη γυναίκα και με βάθος χαρακτήρων» δήλωσε η  ηθοποιός κόντρα στα θεάματα δράσης και υπερηρώων. (Aν έχετε διαβάσει το βιβλίο ενηλικίωσης και μυστηρίου με ηρωίδα την «Κάια» θα ξέρετε πως μιλάει για διαφορετικότητα, απομόνωση και bulling στις επαρχιακές κοινωνίες αλλά και για οικογενειακή βία και φτώχεια. Πάνω από όλα τα δεινά βέβαια η ελπίδα και η αγάπη).

 Να πούμε πως η Ντέιζι εξελίσσεται ταχύτατα σε  style icon καθώς στην πρεμιέρα των «Καραβίδων» στη Νέα Υόρκη εντυπωσίασε με άνθινο Gucci dress ενώ συνεχίζοντας την promo περιοδεία της ξεσήκωσε τα φλας με κρόσσια by Conner Ives στο Λοκάρνο της Ελβετίας, με 3D διάκοσμο Alexander Mc Queen στο Λονδίνο, με ταγιέρ Alessandra Rich στη Στοκχόλμη κ.α. Εχει μάλιστα υπάρξει μούσα σε collection της ιρλανδής σχεδιάστριας Simone Rocha και μόλις έγινε εξώφυλλο στo αυστραλέζικo Marie Claire ενώ η Vogue την βάπτισε νέα της αγαπημένη- favorite. Αυτό που αρέσει περισσότερο είναι πως λατρεύει τη μόδα δείχοντας σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας.  

Normal People

Normal People

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View