Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Normal People»: Mετά το διάσημο βιβλίο, ένα love story για να «κολλήσετε» στην tv

«Normal People»: Mετά το διάσημο βιβλίο,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aπό 7/10 μέσω Fox στα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια, μην το χάσετε!

Αν λατρεύετε τα σύγχρονα ρομάντζα, μην χάσετε τη σειρά «Norman People -Συνηθισμένοι Ανθρωποι» που βασίζεται στο πολύκροτο, βραβευμένο βιβλίο της νεαρής συγγραφέως Σάλι Ρούνει. Εγινε σήριαλ και έκανε αίσθηση στην πλατφόρμα του Hulu, κέρδισε 4 υποψηφιότητες για βραβεία Εμμυ και τώρα ξανακάνει πρεμιέρα στο Fox Life (διαθέσιμο Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision)  στις 7 Οκτωβρίου ενώ θα παίζεται κάθε Τετάρτη στις 23.30 το βράδυ.

Η σειρά ακολουθεί την Μάριαν και τον Κόνελ, δύο έφηβους συμμαθητές του τοπικού σχολείου μιας μικρής ιρλανδικής πόλης και καταγράφει τη σχέση τους και το πώς αυτή εξελίσσεται μέσα στα χρόνια. Η ιστορία τους είναι τόσο καθημερινή και «κανονική», αλλά ταυτόχρονα και τόσο συνταρακτική. Μέσα σε δώδεκα επεισόδια παρακολουθούμε το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει και να επηρεάσει απροσδόκητα τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου. Παίζουν οι Ντέιζι Εντγκαρ Τζόουνς και Πολ Μεσκάλ

Oσοι έχετε διαβάσει το ομώνυμο βιβλίο σίγουρα αδημονείτε. Το μυθιστόρημα της Σάλι Ρούνεϊ, «Normal People» ανακηρύχθηκε πέρυσι Καλύτερο Βιβλίο της Χρονιάς στην τελετή απονομής των ετήσιων Βρετανικών Βραβείων Βιβλίου (British Book Awards) που διοργανώνεται από το περιοδικό The Bookseller. Ηταν μια έκπληξη καθώς όλοι ανέμεναν το βραβείο να απονεμηθεί στη Μισέλ Ομπάμα για το «Becoming». Στην ιστορία της η 29χρονη σήμερα συγγραφέας διερευνά τις ταξικές αποχρώσεις, τον ηλεκτρισμό της πρώτης αγάπης και τις πολύπλοκες εμπλοκές της οικογένειας και των φίλων στις αισθηματικές σχέσεις. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View