Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοκτονία 13χρονου: Το συγκινητικό αντίο των συμμαθητών του - H καταγγελία τους

Αυτοκτονία 13χρονου: Το συγκινητικό αντί...

Εικόνες από το σχολείο που πήγαινε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Συγκινητικές είναι οι εικόνες από το 54ο Γυμνάσιο Αθηνών, με τους συμμαθητές του 13χρονου, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του το Σάββατο, 14 Μαΐου, να τον αποχαιρετούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Σχηματίζοντας με τις τσάντες τους το όνομά του, το οποίο φώναζαν, και ανάβοντας ένα καπνογόνο, οι μαθητές του σχολείου των Σεπολίων από το οποίο πήρε απολυτήριο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποχαιρέτησαν τον Μάκη που έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμαθητές του καταγγέλλουν ότι το παιδί δεχόταν συστηματικά bullying από άλλα παιδιά.

Καταγγελία συμμαθητών: «Τον έφτυναν, του πετούσαν νερό - Οι δάσκαλοι δεν έκαναν τίποτα»
Πολλά είναι τα ερωτήματα για τον θάνατο του 14χρονου παιδιού, που τα ξημερώματα του Σαββάτου βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του, Αρχικά οι πρώτες έκαναν λόγο για συσχέτιση με «challenge» του TikTok, ωστόσο όσο οι έρευνες προχωρούν μπαίνει στο μικροσκόπιο και το το ενδεχόμενο το παιδί να δεχόταν bullying.

 Με την αιτία που οδήγησε το παιδί σε αυτή την πράξη να ερευνάται, στο «φως» έρχονται σοκαριστικές καταγγελίες που αναφέρουν ότι ο ανήλικος είχε πέσει θύμα bullying αρκετές φορές, από αγόρια στο σχολείο του. «Τον έφτυναν, του πετούσαν νερό» καταγγέλλει μαθητής του σχολείου στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις