Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Chanel Cruise: Υποκλίθηκε στους ραλίστες και το Μονακό που λάτρεψε ο Karl Lagerfeld

Chanel Cruise: Υποκλίθηκε στους ραλίστες...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επίδειξη στην παραλία με Σαρλότ Κασιράγκι, Κρίστεν Στιούαρτ, Σοφία Κόπολα, Τίλντα Σουίντον front row

Eκτός Παρισιού παρουσιάστηκε το Chanel Cruise 2022/23 show. Η creative director Virgine Viard επέλεξε το κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο που έχει ταυτιστεί με την ιστορία του οίκου, καθώς οι εκπρόσωποι του πριγκιπάτου ντύνονται διαχρονικά με Chanel. «Για εμένα το Μονακό είναι κυρίως συναισθήματα. Είναι ο Karl, η Καρολίνα, η Charlotte. Από την αρχή ήξερα πως έπρεπε να κάνω επίδειξη εκεί και συγκεκριμένα στο Beach Hotel. Εξάλλου, αυτό το ονειρευόταν και ο Karl», τόνισε η Viard.

H Coco Chanel ήταν ιδιαίτερα προληπτική, γι’ αυτό και σύμβολα όπως τα ζώδια ή οι αριθμοί πάντα θεωρούνταν άρρηκτα συνδεδεμένα με την πορεία του οίκου (η ίδια ήταν λιοντάρι, το πέμπτο κατά σειρά ζώδιο, άρα No.5). Καθόλου τυχαίο επίσης που το Chanel Cruise 2022/23 show πραγματοποιήθηκε στις 5/5/22, μια ημερομηνία που περιέχει τους δύο signature αριθμούς της Chanel. Τα μοντέλα εμφανίστηκαν στο catwalk με Formula 1 inspired ολόσωμες φόρμες,  κυρίως από tweed και με την αγαπημένη καρφίτσα-καμέλια. Τα jumpsuits αποτέλεσαν το μεγάλο trend μαζί με τα prints σκακιέρας που παρέπεμπαν στις σημαίες έναρξης και λήξης κάθε αγώνα. Δικτυωτά γάντια, baseball καπέλα, ακόμα και Chanel κράνη, όλα είχαν αναφορές  στους ραλίστες. Λευκό,  μπλε, κόκκινο και χρυσό κυριάρχησαν. Δεν έλειψαν όμως οι διαχρονικές ναυτικές ρίγες  τα sneakers, αλλά και logo pumps. Στις τσάντες μνημονεύονται το υπέρλαμπρο καζίνο και το τένις. Μίνι, σορτς και  moto style έκαναν τις εικόνες πολύ νεανικές, ενώ το νυφικό ήταν ανάλαφρο, από λευκή οργάντζα και δαντέλα.

Παρόντες οι πασίγνωστες Chanel ambassadors Σαρλότ Κασιράγκι, Κρίστεν Στιούαρτ, Βανέσα Παραντί, Τίλντα Σουίντον, Καρόλ Μπουκέ, Καρολίν ντε Μεγκρέ αλλά και ο νοτιοκορεάτης ράπερ G-Dragon. Η Σοφία Κόπολα δημιούργησε το trailer της εκδήλωσης, ενώ ακολούθησε πάρτι στην έπαυλη La Vigie, εκεί όπου χρόνια παραθέριζε ο Lagerfeld. Tα φλας πολιόρκησαν ειδικά τη Στιούαρτ, η οποία ήταν πολύ αποκαλυπτική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View