Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Winged eyeliner και φιόγκοι: Η Chanel μας χάρισε το κορυφαίο beauty look των ημερών

Winged eyeliner και φιόγκοι: Η Chanel μα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η τελευταία, πολύ επιδραστική collection Métiers d’Art συζητήθηκε περισσότερο για το μακιγιάζ και τα μαλλιά, παρά για τα ρούχα

Ο τίτλος «edgy» συνοδεύει την εικόνα ομορφιάς των μοντέλων του τελευταίου show της γαλλικής αυτοκρατορίας Chanel, καθώς κρίθηκε πως υπογράμμισε το γαλλικό style με πιο δραματικό και ακραίο τρόπο, ενώ ύμνησε το eyeliner του οποίου η δημοτικότητα είναι στα ύψη σε όλο τον κόσμο.

 

Στο κτίριο 19M του Παρισιού, το οποίο σχεδιάστηκε  ειδικά για την επίδειξη από τον αρχιτέκτονα Rudy Ricciott δεν ήταν τα  tweed jackets, το διπλό logo C, οι metallic φούστες και τα φτερά συνδυασμένα με τα iconic, δίχρωμα Mary Janes παπούτσια που έκαναν αίσθηση.Τα beauty looks χειροκροτήθηκαν από όλα τα διεθνή media αλλά και τους ειδικούς. Ο make-up artist Tom Pecheux και ο hair stylist Damien Boissinot παρουσίασαν ένα super δυναμικό winged eyeliner με μαύρο μολύβι (το οποίο συνεχιζόταν και στο κάτω βλέφαρο) ενώ υπέρκομψοι αλλά oversized μαύροι σατέν φιόγκοι  στόλισαν τα μαλλιά των μοντέλων. Ο Boissinot μάλιστα πρόσθεσε φιόγκους σε κάθε τύπο μαλλιών, χτενισμένων χαλαρά, από feminine καρέ έως μακριά  κυματιστά. Τα χείλη παρέμειναν αχνά nude ροδακινί  με gloss ώστε όλη η έμφαση να δίνεται στα μάτια. Tο περίγραμμα των ματιών, που από την εσωτερική γωνία καταλήγει σε αιχμηρά «φτερά» έγινε ήδη τάση.

Σύμφωνα με τις κριτικές, η διάδοχος του Lagerfeld, Virginie Viard θέλησε να επιστρέψει στις κλασικές γαλλικές ρίζες του label. Τα φρύδια παραμένουν φυσικά πλούσια, η επιδερμίδα «απείραχτη», τα νύχια σε φυσική nail απόχρωση. Είναι η μαύρη κορδέλα, σήμα κατατεθέν του εμβληματικού fashion house, που στερεώθηκε τυχαία σε κρυφές πλεξούδες στο πλάι των κεφαλιών των μοντέλων, που «φώναξε» Παρίσι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View