Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τα νέα style icons του Χόλιγουντ με την πιο περιζήτητη τσάντα της άνοιξης Chanel 22

Τα νέα style icons του Χόλιγουντ με την ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μιλάμε για τις ανερχόμενες ηθοποιούς Λίλι Ρόουζ Ντεπ, Μάργκαρετ Κουάλει και Γουίτνει Πικ που κρατούν την επόμενη it bag της γαλλικής μόδας

Είναι το αξεσουάρ που ξεσήκωσε τα περισσότερα βλέμματα στο Chanel show spring summer 2022. Η καινούρια it bag των ημερών που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως σήμα κατατεθέν του διάσημου luxury brand. To Mάρτιο έκανε το ντεμπούτο της στα υπερπολυτελή καταστήματα της παριζιάνικης αυτοκρατορίας της αθάνατης Coco και μόλις αποκαλύφθηκε η διαφημιστική καμπάνια με τα νέα style icons του Χόλιγουντ, που πόζαραν μπροστά στο φακό των μόνιμων συνεργατών του οίκου, Inez & Vinoodh.

Τα σετ με τις Λίλι Ρόουζ Ντεπ, Μάργκαρετ Κουάλει, Γουίτνι Πικ μας μεταφέρουν σε Λος Αντζελες, Παλμ Σπρινγκς και Νέα Υόρκη. Η ιδέα είναι πως ο φακός τις ακολουθεί στη ζωή τους, υπογραμμίζοντας την προσωπικότητα και την αισθητική τους. Η Chanel 22 τις ακολουθεί παντού, ως αναπόσπαστο στοιχείο της εικόνας τους και της κυρίαρχης pop κουλτούρας που εκπροσωπούν. «Μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε τρεις ιστορίες για τρεις εντελώς διαφορετικές γυναίκες» λένε οι φωτογράφοι για τις εικόνες και το σχετικό φιλμάκι.

Μιλάμε για μια σουρωτή hobo τσάντα σε όρθιο σχήμα από πολύ μαλακό δέρμα με ρομβοειδείς ραφές.  Συμβολίζει τον κόσμο που αλλάζει, καθώς είναι άνετη και πρακτική με εμβληματικά στοιχεία τη Chanel αλυσίδα και το  κρεμαστό logo μενταγιόν.  Η διάδοχος του Lagerfeld, Virginie Viard  την ονόμασε  22 καθώς παραπέμπει  στη φετινή χρονιά που βγήκε στην  αγορά. Διατίθεται σε τρία μεγέθη και στα χρώματα ναυτικό μπλε, εκρού, ροζ και λιλά. Είναι μια τσάντα καθημερινότητας και όχι «σαλονιού».

Θυμίζουμε πως η Μάργκαρετ Κουάλει είναι η 27χρονη κόρη της Αντι Μακάουελ, έπαιξε στο Once upon a time in Hollywood  και στη μίνι σειρά του Netflix, Maid. Εχει εργαστεί ως μοντέλο με πολλές καμπάνιες στο ενεργητικό της.  H 22χρονη Λίλι Ρόουζ Ντεπ επίσης ηθοποιός και Chanel ambassador είναι κόρη του super star Τζόνι Ντεπ. Η 19χρονη Γουίτνει Πικ είναι tv star.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View