Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένας χρόνος χωρίς τον Νάσο

Ένας χρόνος χωρίς τον Νάσο

Ο Νάσος θα είναι πάντα εδώ. Θα ορίζει το «γήπεδο» και θα ρίχνει την πρώτη μπαλιά. Μαζί «μας».

 Οι άνθρωποι που αγαπήσαμε και άφησαν το αποτύπωμά τους στη ζωή μας, έχουν τη δυνατότητα να μας διδάσκουν, ακόμη και εν τη απουσία τους ότι ο χρόνος είναι μια σχετική έννοια την οποία υπερβαίνουν οι κοινές στιγμές και οι κοινοί αγώνες, οι μνήμες που γίνονται δρόμοι για το μέλλον.

Για μας στο thebest.gr ο ένας χρόνος χωρίς τον Νάσο Νασόπουλο, κύλησε με τον Νάσο δίπλα μας, ζωντανό στις καθημερινές κουβέντες, στις συσκέψεις, στα αστεία, στις δυσκολίες και στις χαρές, πάντα παρόντα και πάντα οδηγό σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε ο ίδιος, έχοντας «χαρτογραφήσει» την πορεία με το ιδιαίτερο ύφος, το ήθος, το κέφι, τη φαντασία και το μοναδικό ταλέντο του να αντλεί από τον κάθε συνεργάτη του τον καλύτερό του εαυτό και να του ανοίγει νέα πεδία δράσης και έκφρασης.

Με αυτό τον τρόπο, κρατώντας τον μαζί μας, στη σκέψη και στα λόγια μας, καταφέραμε να διαχειριστούμε αυτή την τόσο βαριά, την τόσο πρόωρη και τόσο απίστευτη απώλεια, δώδεκα μήνες τώρα, γνωρίζοντας ωστόσο καλά ότι ο Νάσος Νασόπουλος, ο ιδρυτής του thebest.gr, η «ψυχή» του που «έφυγε» στις 7 του Φλεβάρη του 2021, στα 57 του χρόνια, πήρε μαζί του ένα κομμάτι από την καρδιά μας.

Όλοι οι άνθρωποι που ζήσαμε δίπλα του, που  συνεργαστήκαμε μαζί του, που γίναμε συνοδοιπόροι του στα πολλά και μεγάλα στοιχήματά του, που ευεργετηθήκαμε από την καλοσύνη και το πρωτοπόρο πνεύμα του, ξέρουμε ότι απουσίες σαν τη δική του δεν αναπληρώνονται. Και δεν ξεχνιούνται.

Ο Νάσος θα μας λείπει πάντα. Και πάντα θα ανατρέχουμε σε αυτόν για να αντλήσουμε δύναμη, έμπνευση, γνώση, πίστη, θάρρος και τόλμη.

Για να συνεχίσουμε το ταξίδι του thebest.gr κοιτάζοντας μόνο ψηλά, εκεί που κοίταζε και ο ίδιος, πάντα ανήσυχος και ενθουσιώδης, σαν ένα μεγάλο παιδί που ακολουθούσε ένα αστέρι, σίγουρο ότι θα το φτάσει, με τον δικό του πάντα τρόπο.

Ο Νάσος Νασόπουλος θα είναι για πάντα ο Νάσος μας και η παρακαταθήκη του το «κλειδί» για να ανοίγουμε νέους ορίζοντες, ακόμη και εκεί που δεν φαίνονται και πρέπει να τους ανακαλύψεις.

Αυτό είναι το δικό μας «ευχαριστώ» για αυτό το «μας» που χάρισε απλόχερα σαν να ήταν γεννημένος για να ενώνει, να κινητοποιεί, να σχεδιάζει, να ωθεί προς τα μπρος μια ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο όχι μόνο για τη χαρά του σκορ, αλλά και για τη χαρά του παιχνιδιού. Κυρίως για αυτή.

Ο Νάσος θα είναι πάντα εδώ. Θα ορίζει το «γήπεδο» και θα ρίχνει την πρώτη μπαλιά. Μαζί «μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις