Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Ο Νάσος πίσω από όλα τα μεγάλα ρεκόρ του...

Ο Νάσος πίσω από όλα τα μεγάλα ρεκόρ του thebest.gr

Ένα μέσο, μπορεί να πορευτεί στο μέλλον όταν διέπεται από το πνεύμα του ανθρώπου που το δημιούργησε...

12 ΧΡΟΝΙΑ THEBEST
/

Πώς μπορεί να πορευτεί ένα μέσο ενημέρωσης χωρίς τον ιδρυτή του; Χωρίς την «ψυχή» του, τον άνθρωπο με τον οποίο έχει απόλυτα ταυτιστεί; Η απάντηση έρχεται και πάλι από αυτόν. Ένα μέσο, μπορεί να πορευτεί στο μέλλον όταν διέπεται από το πνεύμα του ανθρώπου που το δημιούργησε. Όταν αυτός έχει καταφέρει να φτιάξει «οικογένεια» συνεργατών, τα μέλη της οποίας διαπνέονται από τις ιδέες του.

Ό Νάσος Νασόπουλος είχε πάνω από όλα αυτό το μεγάλο προτέρημα: ήξερε να μεταδίδει τα πάντα. Να διδάσκει τα πάντα. Να εμπνέει τους πάντες. Να δημιουργεί συνοδοιπόρους ικανούς να γίνουν κάποια στιγμή συνεχιστές.

Μοίραζε απλόχερα τις γνώσεις του, την εμπειρία, και τον ενθουσιασμό του. Ήταν καθοδηγητής και δάσκαλος. Ήταν από αυτούς που πετούσαν τη σαϊτα και ήθελαν να τη βλέπουν να πηγαίνει ψηλά.

Αυτή η σπουδή δίπλα σε έναν άνθρωπο σαν τον Νάσο, είναι η κινητήριος δύναμη που ωθεί το thebest.gr στην επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα «γεμάτη» από αυτόν,  από το ύφος και το ήθος του, από τις αρχές πάνω στις οποίες βάσισε την προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή.

Το «αντίο» του Νάσου, δεν έγινε από κανέναν δεκτό.

Δεν αποχωρούν οι άνθρωποι ποτέ από τους χώρους που δημιούργησαν, από τα όνειρα που εμφύσησαν, από τη ζωή αυτών που ενέπνευσαν.

Είναι πάντα εδώ και «δείχνουν» προς το μέλλον.

Κάπως έτσι η απώλεια του Νάσου έγινε για όλους εμάς στο thebest.gr αφετηρία ενός αγώνα δρόμου για να «τρέξουμε» όσο πιο μακριά μπορούμε το δικό του όραμα, με ταχύτητες αποκτημένες από τον δικό του ενθουσιασμό, με πίστη στους όρους που ο ίδιος έθεσε στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε την είδηση, την αλήθεια, τη συνέπεια, την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία του μέσου.

Η ελευθερία στην έκφραση των θέσεων των συνεργατών μας, η άσκηση καλόπιστης κριτικής ως προϋπόθεση μιας εξελικτικής πορείας, η παροχή «βήματος» σε όλες τις θέσεις και τις απόψεις, η λειτουργία χωρίς κοµµατικές ή άλλες εξαρτήσεις, η εγκυρότητα και το διπλό «τσεκάρισμα» της είδησης, ο σεβασμός στα προσωπικά δεδομένα, η μάχη για τα δίκαια των αδυνάμων, η άρνηση της έκπτωσης της ποιότητας προς χάριν των γρήγορων αναρτήσεων και πάνω από όλα ο σεβασμός και η σχέση αλληλεπίδρασης με τον αναγνώστη, είναι μερικές μόνο πτυχές της πορείας που μας έδειξε και την οποία αταλάντευτα ακολουθούμε.

Υπηρετώντας πιστά αυτό το σκοπό το thebest.gr κατόρθωσε όλα αυτά τα χρόνια να διεισδύσει και να γίνει καθημερινή σταθερή συνήθεια σε εκατοµµύρια αναγνώστες σε όλη την Ελλάδα.

Με αυτό το «οπλοστάσιο» σήμερα το thebest.gr επιτυγχάνει θεματικές καταγραφές στην επισκεψιμότητά του έχοντας κατοχυρωθεί ως το κορυφαίο portal της ελληνικής περιφέρειας και ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, ευρισκόμενο στην 54ή θέση πανελληνίως σύμφωνα με την έγκυρη similarweb και στη θέση 21 σύμφωνα με το alexa.

Τα  ρεκόρ «χτυπημάτων» του καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο ξεπερνώντας τις 10 εκατομμύρια προβολές σελίδων ανά μήνα, ενώ ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών του ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο κατά μέσο όρο κάθε μήνα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της google analytics.

Με περισσότερους από 300 διαφημιζόμενους τον χρόνο, το thebest αντλεί από φανερούς και καθαρούς πόρους τα έσοδά του και παραμένει μια οικονομικά υγιής επιχείρηση με 25 εργαζόμενους, εκ των οποίων 13 δημοσιογράφοι, η πλειοψηφία των οποίων είναι μέλη της Ένωσης Συντακτών.

Το thebest.gr είναι πανέτοιμο να κάνει το επόμενο μεγάλο άλμα. Κάθε χρόνος είναι για μας και μια νέα πρόκληση για μια νέα κορυφή. Όπως ακριβώς μας έμαθε ο Νάσος.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι του thebest.gr αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την επιλογή σας, αλλά και σε όλες τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται για τη διαφήμισή τους και χάρη στις οποίες το thebest.gr είναι μια υγιής οικονομικά επιχείρηση, συνεπής στις υποχρεώσεις της, χωρίς δανεισμό και κρατικό χρήμα.

Με τη δύναμη που μας δίνετε όλοι εσείς, συνεχίζουμε. Για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της Περιφερειακής Ενημέρωσης, επιλέγοντας πάντα τον δύσκολο δρόμο. Αυτόν που προσπαθεί να προσφέρει το αγαθό της ενημέρωσης αντικειμενικά, και αξιόπιστα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr