Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ξέρετε τις Haim και το ασιατικό κούρεμα που «τρελαίνει» TikTok και Instagram;

Ξέρετε τις Haim και το ασιατικό κούρεμα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το συγκρότημα που έκανε αίσθηση στα Brit Awards με το ανδρόγυνο The Row style του, υιοθέτησε νωρίτερα το beauty runway look της Prada

O καινούριος έρωτας του νεαρόκοσμου στα μαλλιά λέγεται Hime haircut και αποτυπώθηκε στα βραβεία Grammy από το γκρουπ που «έσκισε»|πριν λίγες μέρες στην απονομή των Brit Awards στο Λονδίνο: Το γυναικείο τρίο Haim, ένα ποπ ροκ συγκρότημα με έδρα το Λος Αντζελες που δημιούργησαν οι αδελφές Εστε, Ντανιέλ και Αλάνα, αν και απέφυγε το super glam dresscode, ξεσήκωσε τα περισσότερα φλας. Γιατί όμως; Επειδή ήταν διαφορετικό, συγκριτικά με όλους τους άλλους. Τα κορίτσια ντύθηκαν ανδρόγυνα στο minimal ύφος του label The Row. Κάπως έτσι διέφεραν και στα Grammy με τα μαλλιά τους εντελώς ίσια με πλαινές αυστηρές φράντζες. Εκεί «έκαναν σαματά» με total runway look Prada. Mε αυτό το χτένισμα πέρα από την πασαρέλα της Prada, παρέπεμπαν στη Cher στα νιάτα της, τα anime και την περίοδο Heian της Ιαπωνίας.

Το Hime,  εξελίσσεται  ταχύτατα σε cool  εμμονή του 2021. Λέγεται πως έρχεται από την Ιαπωνία της εποχής του 794 μέχρι το 1185, το υιοθέτησε η Cher το 1968, το λατρεύει ο κόσμος του anime και μέχρι πρόσφατα ήταν δημοφιλές ανάμεσα στους εφήβους της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας. Τώρα φαίνεται πως ήρθε για να κατακλείσει το διαδίκτυο. Στο TikTok το #hime εμφανίζει πάνω από 122,6 εκατομμύρια posts ενώ στο Ιnstagram ο λογαριασμός WeiWesleyWei έχει πάνω από 40 χιλιάδες ακόλουθους και αναρτά δημοσιεύσεις σχεδόν αποκλειστικά σε σχέση με το κούρεμα αυτό. Πρόκειται για μακριά συνήθως μαλλιά  πίσω και κοντά  μπροστά δίπλα στο στόμα.  Βασίζεται στην ανισότητα στα μήκη. Μιλάμε βέβαια για κάτι πολύ εξεζητημένο, για όσες παρακολουθούν τη μόδα πιστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View