Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

«Φύση, ο καλύτερος σύμμαχος της ομορφιάς»

«Φύση, ο καλύτερος σύμμαχος της ομορφιάς»

Nefertiti Beauty Pleasures

Αφοσιωμένη στις επάλξεις της ομορφιάς, η οικοδέσποινα του Nefertiti, Ζάνα Τσαφούλια χαρίζει στο πρόσωπο και τα νύχια μας την πιο σαγηνευτική τους εκδοχή μέσα από την πολυετή εμπειρία της και την πολύτιμη σοφία της φύσης. «Ολοι εμείς εδώ στη Νεφερτίτη, πιστεύουμε ότι οι βασικές αρχές του καλλωπισμού, δεν έχουν αλλάξει στο πέρασμα των αιώνων. Από την αρχαιότητα έως σήμερα, η ομορφιά και τα μυστικά της βασίζονται στους ίδιους κανόνες.

Φροντίδα με προϊόντα από την φύση. Η φύση υπήρξε πάντα ο καλύτερος σύμμαχος της ομορφιάς, δίνοντας τα καλύτερα συστατικά της. Αλόη, βιταμίνη Ε, ελαιόλαδο, λεβάντα, ευκάλυπτος, κερί μέλισσας, αμυγδαλέλαιο… Σήμερα όλα αυτά συνδυάζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία μέσα από υπέροχα προϊόντα και υποδειγματικές υπηρεσίες: Μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου. Στον υπερσύγχρονο χώρο μας θα βρείτε, οικολογικά προϊόντα, μάσκες επιδιόρθωσης και ενυδάτωσης για τα άκρα, οζονοθεραπεία άκρων, προϊόντα μακιγιάζ από τη Νο 1 επαγγελματική εταιρεία Kryolan και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Στον τομέα της περιποίησης προσώπου, όλη η σύγχρονη φυτική κοσμετολογία, υπόσχεται τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς επεμβάσεις. Τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα μετά από διαρκή αναζήτηση, σε Ελλάδα, Αμερική και Αγγλία, τα έχω φέρει στη Νεφερτίτη και τα μοιράζομαι με τις πελάτισσές μου».

Ανάμεσα στις επίκαιρες επαγγελματικές προτάσεις της η θεραπεία προσώπου Diamond, η οποία περιλαμβάνει μια μάσκα με σκόνη διαμαντιών για απαράμιλλη λάμψη, σε συνδυασμό με υπέροχο αναζωογονητικό μασάζ.

Νefertiti Beauty Pleasures

Αγίου Ανδρέου 174, Πάτρα

τ: 2616 007 879

nefertiti.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View