Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Άντζυ Μηλιτσοπούλου: Μας εμπιστεύονται με κλειστά μάτια

Άντζυ Μηλιτσοπούλου: Μας εμπιστεύονται μ...

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός & εμπειρία 53 χρόνων

Tο όνομα Μηλιτσοπούλου είναι συνώνυμο της ομορφιάς στην Πάτρα, πάνω από μισό αιώνα. Η αισθητικός -κοσμετολόγος-μακιγιέζ Άντζυ Μηλιτσοπούλου, στο επιβλητικό νεοκλασικό αρχοντικό του Τσίλερ της οδού Κορίνθου, διευθύνει δυναμικά το πολύπλευρο κέντρο ομορφιάς Spa Ρόδο, στα βήματα της πρωτοπόρου μητέρας της Μαρίας, η οποία άνοιξε το πρώτο Ινστιτούτο Καλλονής στην Πάτρα το 1966 καθιερώνοντας συνεργασίες με διάσημους Γάλλους γιατρούς πλαστικής χειρουργικής και δερματολόγους, ούσα μέλος της Ακαδημίας Αισθητικής των Παρισίων. Μετά από σπουδές σε Παρίσι και Λονδίνο και παρακολουθώντας αδιάκοπα συνέδρια και εκθέσεις στο εξωτερικό, η Άντζυ Μηλιτσοπούλου ειδικεύεται στην αντιγήρανση και το αδυνάτισμα, διευρύνοντας διαρκώς το κοινό της. Υπερσύγχρονος εξοπλισμός lasers, εκλεκτά μηχανήματα για το πρόσωπο και το σώμα με ραδιοσυχνότητες, υπέρηχους κ.α. μοναδικά καλλυντικά και όλες οι τελευταίες θεραπείες που εφαρμόζονται διεθνώς, μας περιμένουν στην καρδιά της Πάτρας.

Τί όμως ζητάει ο κόσμος και τί προτείνει το Spa Ρόδον ως τελευταία λέξη της ομορφιάς σήμερα;

«Πλέον στις μέρες μας, το κοινό είναι τόσο ενημερωμένο λόγω διαδικτύου που ζητάει τα «πάντα». Μία γυναίκα σήμερα θέλει από την κορφή ως τα νύχια να είναι άψογη, ζητώντας όμως πια ό,τι πιο ανώδυνο και μη παραμορφωτικό» μας εξήγησε η κ. Μηλιτσοπούλου. Οι δημοφιλέστερες μέθοδοι για το πρόσωπο είναι οι μεσοθεραπείες με πολλαπλά κοκτέιλς συστατικών ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και το PRP με τα βλαστοκύτταρα. Ακολουθούν τα πήλινκς και η λεύκανση, ενώ για σύσφιξη -ανόρθωση επικρατεί το HIFU.

Σε μια μόνο επίσκεψη προκύπτουν άριστα αποτελέσματα, που διαρκούν το λιγότερο ένα χρόνο.

Στο σώμα ό,τι πιο εξελιγμένο και δραστικό είναι το Body Shape σωματογλυπτικής, ενώ το Laser αποτρίχωσης το έχουν υιοθετήσει πλέον σχεδόν όλες οι γυναίκες από 16 χρονών και πάνω.

«Οι πελάτισσές μας περιμένουν πάντα από εμάς κάτι καινοτόμο, είτε σε θεραπείες είτε σε καλλυντικά. Ειδικά τα τελευταία 4 - 5 χρόνια, που ασχολούμαι με την γηριατρική αισθητική και μετά από 53 χρόνια θητείας στο χώρο, μας δείχνουν απεριόριστη εμπιστοσύνη, οπότε με κλειστά μάτια δοκιμάζουν οτιδήποτε καινούργιο συγκαταλέγουμε στις υπηρεσίες μας».

 

SPA ΡΌΔΟ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΎΛΟΥ

Δημ. Βότση 39 και Κορίνθου, Πάτρα

τ: 2610 274 649

militsopoulou.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View