Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Ανοίγει απόψε ο KIPOS

Πάτρα: Ανοίγει απόψε ο KIPOS

Την επιμέλεια του μενού καθώς και του εστιατόριου θα έχει ο γνωστός executive chef Στάθης Κόκκαλης μαζί με την μαγειρική του ομάδα

Στις 07.05.2013 ο γνωστός σε όλους μας KIPOS (COCTAIL BAR RESTAURANT ) Γερμανού 10 στο ΜΕΓΑΡΟ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (έναντι αρχαίου ωδείου)ανοίγει της πόρτες του και υποδέχεται την ΑΝΟΙΞΗ. Δροσερά coctails με φρέσκα φρούτα και εκλεκτοί οίνοι από τα σπουδαιότερα κελάρια της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού σας περιμένουν.

Την επιμέλεια του μενού καθώς και του εστιατόριου θα έχει ο γνωστός executive chef Στάθης Κόκκαλης μαζί με την μαγειρική του ομάδα ( the social cuisinistas ).

Ο Στάθης Κόκκαλης είναι τακτικό μέλος του Chef Club of Greece και έχει εργαστεί με επιτυχία σε πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και της Γαλλίας.

Έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους Chef αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και έχει επιτύχει αρκετές διακρίσεις σε διαγωνισμούς και παρουσιάσεις.

Το εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 15 Μάιου και θα λειτουργήσει με 2 διαφορετικές κάρτες για να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο και τις γεύσεις.

Το κυρίως εστιατόριο θα είναι σε gourmet ύφος που θα περιλαμβάνει υψηλής γαστρονομίας και ποιότητας πιάτα με στοιχεία μοντέρνας και μοριακής κουζίνας.

Το σουσι δεν μπορεί να λείπει από αυτόν τον κατάλογο και πραγματικά είναι μια έκπληξη γιατί πιστεύουμε πως πρώτη φορά στην Πάτρα θα βγει τέτοια κάρτα καταλόγου.

Ο δεύτερος κατάλογος θα αφορά την πλατεία με παραδοσιακές γεύσεις και μεζέδες όπως και snaks για κάθε περίσταση. Και οι 2 κάρτες θα βασίζονται στην εξαιρετική ποιότητα υλικών, την φρεσκάδα καθώς και την μεγάλη μελέτη που θα έχει το κάθε πιάτο.

Ειδική αναφορά θα γίνει στις τιμές οι οποίες έχουν προσεχθεί πολύ για να είναι οι σωστές λόγω της ανάγκης των εποχών καθώς και τις ποιότητας των υλικών.

τηλ.κρατησεων 6974957446

www.facebook.com/Kipospatras

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View