Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

"Χιονοδρομικό" κινηματογραφικό event την Πέμπτη στα Ster Cinemas της Πάτρας

"Χιονοδρομικό" κινηματογραφικό...

Θα αρχίσει με πάρτι στις 20.00 και θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ με ορειβασίες και χειμερινά σπορ σε Ιμαλάια και Αλάσκα

Το snowboard.gr θα παρουσιάσει το ετήσιο snow movies festival στα Ster Cinemas, φέτος με 2 δυνατές ταινίες snowboard & freeski στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 29/10/2014, στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων, την Πέμπτη  30/10/2014 και στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 31/10 καθώς και ένα μεγάλο πάρτι σε κάθε πόλη με σούπερ δώρα για όσους έρθουν!

Το event θα ξεκινήσει στις 20.00 ενώ η ώρα της κινηματογραφικής προβολής έχει οριστεί για τις 22.00. Όσοι βρεθούν στην εκδήλωση θα παρακολουθήσουν το τρίτο και τελευταίο μέρος της επικής τριλογίας του Jeremy Jones που ολοκληρώνεται μετά από 6 χρόνια στα πιο απομακρυσμένα και επικίνδυνα βουνά του πλανήτη, σε μία πορεία που ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια.

Μετά τα βραβευμένα Deeper & Further και συνεργασίες με σπουδαίους mountain riders – ορειβάτες όπως οι Travis Rice, Xavier De La Rue, Lucas Debari, κ.α., ο Τζέρεμι Τζόουνς επιχειρεί να ξαναγράψει ιστορία με μία αποστολή σε εξωπραγματικά υψόμετρα στα Ιμαλάια (στα σχεδόν 7.000 μέτρα) ή στην Αλάσκα στην βόρειο Αμερική.

Στο Higher οι θεατές θα απολαύσουν ορειβασία, αναρρίχηση, snowboarding αλλά και κάμπινγκ σε παγετώνες όπου το ρίσκο και ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Στην παρέα του Τζέρεμι Τζόουνς έρχεται αυτή τη φορά και ένα διάσημο όνομα του snowboarding, ο Bryan Iguchi.

Μεταξύ των δώρων θα είναι και 2 LIFT PASS στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων.

Το πρόγραμμα για την Πάτρα την Πέμπτη 30/10/2014 στα STER, έχει ως εξής,

Party 20:00 HIGHER 21:00 – ALMOST ABLAZE 23:00.

Με την αγορά του εισιτηρίου, οι θεατές μπαίνουν στην κλήρωση για τα δώρα. Οι κληρώσεις θα γίνουν και στις 3 πόλεις πριν την προβολή των ταινιών στο party που θα προηγηθεί.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View