Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πέθανε στα 71 του χρόνια ο Κρις Κρος, μπασίστας των Ultravox

Πέθανε στα 71 του χρόνια ο Κρις Κρος, μπ...

Ο γεννημένος ως Κρις Άλεν μουσικός πέθανε στις 25 Μαρτίου 2024, αλλά η είδηση δεν κοινοποιήθηκε μέχρι αυτή την εβδομάδα

Ο Κρις Κρος, μπασίστας που έγινε γνωστός ως μέλος του new wave μουσικού συγκροτήματος Ultravox, πέθανε πριν λίγες μέρες σε ηλικία 71 ετών.

Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Μιντζ Γιουρ, τραγουδιστή των Ultravox ο οποίος απέτισε φόρο τιμής στην «κόλλα που κράτησε το συγκρότημα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Δουλέψαμε μαζί, παίξαμε μαζί, κάναμε μουσική και σκηνοθετήσαμε βίντεο μαζί. Ήμασταν φίλοι καθώς και σύντροφοι με τους Ultravox» έγραψε ο Γιουρ σε ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram.

«Ακόμη και μετά από χρόνια χωριστά, καταφέραμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, όπως τα ενδιάμεσα χρόνια δεν υπήρχαν ποτέ. Ήσουν η κόλλα που κράτησε το συγκρότημα. Ήσουν η λογική στην τρέλα και η τρέλα στη ζωή μας. Ήταν υπέροχο που σε γνώρισα και μεγάλωσα μαζί σου. Είσαι αγαπημένος και θα μου λείψεις παλιέ φίλε».

Ο γεννημένος ως Κρις Άλεν μουσικός πέθανε στις 25 Μαρτίου 2024, αλλά η είδηση δεν κοινοποιήθηκε μέχρι αυτή την εβδομάδα.

Οι Ultravox δημιουργήθηκαν στο Λονδίνο το 1974 και αρχικά εμφανίστηκαν με το όνομα Tiger Lily. Κατόρθωσαν να έχουν έναν αριθμό από άλμπουμ στο Top 10 και 17 επιτυχημένα σινγκλ την περίοδο μεταξύ 1980 και 1986, συμπεριλαμβανομένου του No 2 single του 1981 "Vienna" από το ομώνυμο άλμπουμ.

Mε στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture