Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Την Πέμπτη απολογείται ο 38χρονος δράστης

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τ...

Ο κατηγορούμενος για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου, έλαβε ο δράστης της γυναικοκτονίας έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 28χρονης κοπέλας βγήκε από το νοσοκομείο, όπου παρέμενε λόγω του αυτοτραυματισμού του με μαχαίρι δευτερόλεπτα μετά το έγκλημα, και φρουρούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, ζήτησε προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να απολογηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Γυναικοκτονία: Εισαγγελική έρευνα για ευθύνες αστυνομικών στη δολοφονία της 28χρονης

 Υπενθυμίζεται πως προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί η καταγγελία ότι η 28χρονη είχε καταφύγει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων καταγγέλλοντας των πρώην σύντροφο της και γυναικοκτόνο, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές θα διερευνήσουν αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες από την πλευρά των αστυνομικών οργάνων που βρίσκονταν σε υπηρεσία. Μεταξύ άλλων θα ερευνηθεί το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του γυναικοκτόνου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Για το περιστατικό μάλιστα έχει γίνει ήδη εισαγγελική παρέμβαση και από την ηγεσία της ΓΑΔΑ έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες στους χειρισμούς αστυνομικών.

ΠΗΓΗ news247.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις