Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ξεφαντώσαμε: Φλας στο Λευκό Χορό- εξαιρετικό σκηνικό, ιδιαίτερες μεταμφιέσεις, ανανεωμένο κοινό!

Ξεφαντώσαμε: Φλας στο Λευκό Χορό- εξαιρε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εκλεισε τα 45 και παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα event διασκέδασης του Πατρινού Καρναβαλιού

Ως τις 6 το πρωί κράτησε το ξεφάντωμα με κατάλευκο dresscode το βράδυ της Πέμπτης στην πέτρινη αίθουσα των παλιών εγκαταστάσεων Μάμος (Χάραμα) στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ακόμα μια φορά η ανταπόκριση στον καθιερωμένο «Λευκό Χορό» ήταν εντυπωσιακή. Οργανωτικά παρατηρήσαμε θεαματικό ντεκόρ, ξεσηκωτική, χορευτική μουσική, διαχωρισμένους έξυπνα τους μπουφέδες στον κήπο και μια κατάμεστη χορευτική σάλα δίχως να καταπιέζεται ο κόσμος. Φοίνικες, μπαλόνια, πουλιά, φωτεινά εφέ μέσα κι έξω δημιούργησαν ένα εξαιρετικό σκηνικό.

Όπως αποδείχθηκε, το δημοφιλές event του Πατρινού Καρναβαλιού διατηρεί την αίγλη και το status του και έχει ανανεώσει αισθητά το κοινό του. Η νεολαία ήταν εκεί, με μεταμφιέσεις ιδιαίτερα επιμελημένες. Πολλά τα ευρηματικά καρναβαλικά looks από άνδρες και γυναίκες.

 Ξεχωρίσαμε τα outfits της αντιδημάρχου Βίβιαν Σαμούρη και του διακοσμητή και designer Αντόνιο ντε Μαρτίνο, χορέψαμε με γνωστούς καρναβαλιστές διαχρονικών πληρωμάτων και χαζέψαμε δροσερά κορίτσια με άκρως αποκαλυπτικές στολές. Στην επιτυχία, πέραν του Beau Rivage που ξεκίνησε το χορό 45 χρόνια πριν και του υπεύθυνου επιχειρηματία του πολυχώρου Γιάννη Ροδόπουλουλου, συνέβαλαν και άλλα κέντρα διασκέδασης. Eπίσης έσμιξαν στα decks οι πιο περιζήτητοι djs. Σας έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες αλλά και εικόνες που «άσπρισαν» το διαδίκτυο. Και του χρόνου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View