Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Κοντεύει τα 100.000 εισιτήρια πανελλαδικά το «Dune: Μέρος Δεύτερο» - Προβάλλεται με επιτυχία στη Βέσο Μάρε

Κοντεύει τα 100.000 εισιτήρια πανελλαδικ...
Μαρτάτος Tάκης

Στο Αμερικάνικο box office ωστόσο το εντυπωσιακό φιλμ επιστημονικής φαντασίας στη 2η εβδομάδα του έχασε την πρωτιά από το παιδικό ανιμέισον φιλμ «Kung Fu Panda 4»

Το «Dune: Μέρος Δεύτερο» σε σκηνοθεσία του Καναδού Ντενίς Βιλνέβ πήρε πάλι την πρωτιά στο εγχώριο box office αν και είχε απώλειες σε σχέση με το ξεκίνημα του το προηγούμενο γουικέντ.

Πιο συγκεκριμένα όπως είδαμε, το 4ήμερο 7-10/3/2024 το εντυπωσιακό, περισσότερο από τη μέση μετά, φιλμ έκοψε σε 126 αίθουσες πανελλαδικά, 24.968 & συνολικά μέχρι και σήμερα σε 11 ημέρες προβολής φιγουράρει στα 91.245 εισιτήρια. Μία αρκετά καλή συγκομιδή εισιτηρίων δεδομένης και της μεγάλης διάρκειας της ταινίας (πάνω από 160 λεπτά) που η αλήθεια είναι πως δεν την καταλαβαίνεις. Μπορεί στο πρώτο μέρος να κοιτάς λίγο το ρολόι σου αλλά η συνέχεια είναι συναρπαστική και απ’ όσο καταλάβαμε μάλλον θα έχουμε και 3ο Μέρος!

Στις ΗΠΑ βέβαια το σαββατοκύριακο που μας πέρασε το «Dune: Μέρος Δεύτερο» έπεσε στη 2η θέση του box office καθώς την πρωτιά πήρε το παιδικό ανιμέισον φιλμ «Kung Fu Panda 4», σε σκηνοθεσία Μάικ Μίτσελ που αναμένουμε να έρθει και στη χώρα μας σύντομα, στις 21/3/2024 σε διανομή της Tanweer. Το διαφημιστικό πόστερ του ήδη έχει τοποθετηθεί στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Το «Dune: Part Two» σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει στις ΗΠΑ τα 157 εκατ. δολάρια συν ακόμη 210,5 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο σύμφωνα με το www.boxofficemojo.com.

Το δε «Kung Fu Panda 4» ήρθε 1ο στις ΗΠΑ με 58,3 εκατ. δολάρια σε 4.035 αίθουσες συν ακόμη 22,2 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Επιστρέφοντας στο ελληνικό box office, είδαμε στον πίνακα του flix.gr ότι το horror φιλμ «Ένας Φανταστικός Φίλος - Ιmaginary» του του Τζεφ Γουάντλοου που παίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε, πήγε σχετικά καλά και έκοψε στην πρεμιέρα του, σε 56 αίθουσες πανελλαδικά, 5.876 εισιτήρια.

Οι «Υπέροχες Μέρες» του Βιμ Βέντερς που στην Πάτρα παίζονται στη 2η αίθουσα του Πάνθεον κοντεύουν σε περίπου 3 εβδομάδες τα 35.000 εισιτήρια σύνολο ενώ τα Οσκαρικά φιλμ «Τα Παιδιά του Χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν και «Poor Things» του Γ. Λάνθιμου καλά κρατούν. Το φιλμ του Πέιν που κατέκτησε το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου (για την Ντα' Βάιν Τζόι Ράντολφ) έχει πλέον φτάσει τα 80.000 εισιτήρια, ενώ το «Poor Things» που κέρδισε 4 Όσκαρ (με βασικό αυτό του α' γυναικείου ρόλου για την Έμμα Στόουν ως Μπέλα Μπάξτερ) έχει φτάσει τα 415.342 εισιτήρια.

Τέλος το φιλμ τρόμου «Εκεί που το Κακό Παραμονεύει» κοντεύει τα 21.000 εισιτήρια. Παίζεται κι αυτό στη Βέσο Μάρε.

"Ένας Φανταστικός Φίλος".

"Ένας Φανταστικός Φίλος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil