Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο Φειδιππίδης τρέχει στον ημιμαραθώνιο της Αρχαίας Ολυμπίας

Ο Φειδιππίδης τρέχει στον ημιμαραθώνιο τ...

Δύο αγώνες

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Φειδιππίδης», συνεχίζοντας να υποστηρίζει ενεργά τους αγώνες δρόμου που διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, θα συμμετέχει ως «Θεσμικός Υποστηρικτής» στον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 2024, που θα διεξαχθεί το διήμερο 30-31 Μαρτίου 2024 σε Αρχαία Ολυμπία & Αμαλιάδα

Η διοργάνωση περιλαμβάνει:

α. Αγώνα δρόμου 12,8χλμ «Αρχαία Ήλιδα - Αμαλιάδα» και παιδικούς αγώνες 1χλμ & 2χλμ που θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου 30 Μαρτίου στην περιοχή της Αμαλιάδας.

β. Ημιμαραθώνιο δρόμο 21.1χλμ, Αγώνα Δρόμου 4,2χλμ και Παιδικό αγώνα 1,5χλμ, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου το πρωί στην Αρχαία Ολυμπία.

Η εγγραφή στους αγώνες γίνεται ΑΤΟΜΙΚΑ, μέχρι τo Σάββατο 16 Μαρτίου, μέσω της ιστοσελίδας: https://event.athletopia.com/marathoniosolympias2024

Το Δ.Σ. του Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους δρομείς να συμμετέχουν μαζικά στους αγώνες, στηρίζοντας τις προσπάθειες των διοργανωτών για επανένταξη του Μαραθωνίου Ολυμπίας στο εγχώριο ετήσιο καλεντάρι των αγώνων δρόμου μεγάλων αποστάσεων.

Ιδιαίτερα φέτος που, λόγω τεχνικών δυσκολιών δεν θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος, ο αγώνας των 12,8χλμ  του Σαββάτου αποτελεί ένα τελευταίο αξιόπιστο τεστ για τα μέλη του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» που θα συμμετάσχουν μαζικά στον 2ο Ημιμαραθώνιο Πάτρας που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή (7/4)

Για το σκοπό αυτό, το Δ.Σ. του Συλλόγου εξασφάλισε ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση των μελών του Σ.Μ.ΑΧ. "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" αλλά και των δρομέων από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας που θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου 12,8χλμ «Αρχαία Ήλιδα - Αμαλιάδα», το Σάββατο 30 Μαρτίου, με λεωφορείο που θα διαθέσει η οργανωτική επιτροπή του αγώνα. Στο λεωφορείο, εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις, θα μπορούν να επιβιβαστούν και συνοδοί, πληρώνοντας ένα μικρό κόστος μετακίνησης.

Για κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε  τηλεφωνικά με τους Αντώνη Κατσίκη  (6906750495), Παναγιώτη Μητρούλια (6983501401-VIBER) και Τάσο Νταουσιάνη (τηλ. 6983510301) μέχρι τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024.

Η ώρα αναχώρησης του λεωφορείου και οι λεπτομέρειες της μετακίνησης στην Αμαλιάδα θα γνωστοποιηθούν με επόμενη ανακοίνωση

Όσες/οι επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες της Κυριακής 31/3 θα πρέπει να μετακινηθούν μεμονωμένα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports