Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μάικλ Τζ. Φοξ: Με αναπηρικό αμαξίδιο στα BAFTA 2024, προκάλεσε δάκρυα συγκίνησης

Μάικλ Τζ. Φοξ: Με αναπηρικό αμαξίδιο στα...

Η εμφάνιση- έκπληξη μετά από 30 χρόνια απουσίας από τα βραβεία

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ χειροκροτήθηκε θερμά στην τελετή των βραβείων BAFTA από κοινό και συναδέλφους και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την είσοδο του με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο 62χρονος πρωταγωνιστής του "Back to the Future" ήταν έτοιμος να απονείμει το βραβείο καλύτερης ταινίας στον "Οπενχάιμερ", όταν εμφανίστηκε συνοδευόμενος με το ειδικό αμαξίδιο.

 Η κάμερα των βραβείων απαθανάτισε μεταξύ άλλων της Κέιτ Μπλάνσετ, τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Μάργκοτ Ρόμπι να στέκονται και να χειροκροτούν τον αγαπημένο ηθοποιό καθώς ακούγονταν επευφημίες.

 
"Υπάρχει λόγος που λένε ότι οι ταινίες είναι μαγικές, γιατί οι ταινίες μπορούν να σου αλλάξουν τη μέρα. Μπορούν να αλλάξουν την προοπτική σου, και μερικές φορές ακόμη και τη ζωή σου", είπε αρχικά ο Φοξ.

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα της βαρδιάς έλαβε ο σπουδαίος ηθοποιός, ο οποίος είχε να παρευρεθεί στα βραβεία BAFTA για περισσότερα από 30 χρόνια. Η σύντομη εμφάνισή του για την παρουσίαση του βραβείου καλύτερης ταινίας προκάλεσε στο κοινό συγκίνηση.

Η εμφάνιση του Φοξ δεν είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, και υπήρχε μια ηχηρή ανάσα ενθουσιασμού στο δωμάτιο, καθώς μπήκε.

Στην τελετή των BAFTA εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του την 35χρονη σύζυγό του, Τρέισι Πόλαν. Ο πρωταγωνιστής τυ "Family Ties" διαγνώστηκε με Πάρκινσον το 1991, αλλά δεν αποκάλυψε τα νέα μέχρι το 1998. Από τότε, αφοσιώθηκε στον ακτιβισμό συγκεντρώνοντας χρήματα για το ίδρυμά του.

πηγή womantoc.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View