Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Άγγιξε τον τελικό η Αθανασία Μεσίρη στο Κάιρο

Άγγιξε τον τελικό η Αθανασία Μεσίρη στο Κάιρο

Πατρινή γυμνάστρια

Την είσοδό της στον τελικό του άλματος άγγιξε η πατρινή πρωταθλήτρια Αθανασία Μεσίρη στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής στο Κάιρο, στη διοργάνωση που σηματοδοτεί τα φετινά «αποκαλυπτήρια» για τους Έλληνες πρωταθλητές.

Την Πέμπτη ατον προκριματικό του αγαπημένου της αγωνίσματος, η Μεσίρη κατετάγη 10η με 12,983 βαθμούς ως μέσο όρο (1ο άλμα: 13,066 β., 2ο άλμα: 12,900 β.). συγκομιδή που τη φέρνει σε θέση 2η αναπληρωματικής ενόψει του τελικού του Σαββάτου (17/02).

Η παρουσία της στο «τοπ 16» της δίνει, παράλληλα, πόντους στην παγκόσμια κατάταξη του άλματος γυναικών, ενώ πολύ κοντά στο να τη μιμηθεί βρέθηκε και η Μαγδαληνή Τσιώρη, η οποία τερμάτισε 18η στους ασύμμετρους ζυγούς 12,883 βαθμούς.

Την Παρασκευή (16/02) τα νέα προγράμματά τους θα δοκιμάσουν στο δεύτερο σκέλος των προκριματικών ο πατρινός Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Στέφανος Τσολακίδης (δίζυγο), Απόστολος Κανέλλος (μονόζυγο) στους άνδρες και οι Μαγδαληνή Τσιώρη (δοκός ισορροπίας), Αθανασία Μεσίρη (έδαφος) στις γυναίκες.

Στο πλευρό της ο προπονητής της Ηλίας Τσοπάνογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports