Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Με βαραίνει η λέξη ευτυχία»

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Με βαραίνει η λέξη ευτυχία»

"Δεν ξέρω τι σημαίνει ευτυχισμένος γάμος" υπογραμμίζει η Πέγκυ Τρικαλιώτη

Με αφορμή τη συμμετοχή στο «Προξενιό της Ιουλίας» του Alpha, η Πέγκυ Τρικαλιώτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα.

Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την συνειδητή τηλεοπτική της αποχή καθώς και προσωπική της ζωή και την ευτυχισμένη καθημερινότητα με τον σύζυγο της, Θανάση Δόση.

 Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Πέγκυ Τρικαλιώτη τόνισε πως «είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω στην τηλεόραση. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε καθόλου στο μυαλό μου, ούτε σαν επιθυμία στην ψυχή μου».

Έχετε μια επιτυχημένη καριέρα και έναν ευτυχισμένο γάμο με τον σύζυγο σας, Θανάση Δόση. Πως κρατάτε τις ισορροπίες;

Δεν ξέρω τι σημαίνει ευτυχισμένος γάμος. Με βαραίνει η λέξη ευτυχία, γιατί είναι μια προσδοκία που ποτέ δεν την φτάνεις. Προτιμώ την καλή, τρυφερή, αγαπησιάρικη συνύπαρξη. Με τον σύζυγο μου παλεύουμε για τα ίδια θέλω, με τις ίδιες αρχές και με τον ίδιο στόχο, να είμαστε καλά μεταξύ μας. Φυσικά και θα τσακωθούμε κάποια στιγμή, αλλά δεν τραβάμε ποτέ το σκοινί. Αυτό το διάστημα είναι πολύ δύσκολο, διότι εγώ δεν υπάρχω στο σπίτι και ο Θανάσης αναλαμβάνει εξολοκλήρου την Φραντζέσκα, παρόλο που έχει μια δουλειά ατελείωτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight