Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H Tζούλια Ρόμπερτς λάτρεψε το νέο workwear του Jacquemus μπροστά στα γλυπτά του Giacometti

H Tζούλια Ρόμπερτς λάτρεψε το νέο workwe...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Eνα show κάτω από τον ήλιο της Νότιας Γαλλίας, δείτε την πασαρέλα και τους διάσημους καλεσμένους

Η 56χρονη αμερικανίδα star Τζούλια Ρόπερτς δείχνει τα τελευταία χρόνια μεγάλο ενδιαφέρον για τα trends της μόδας.

Την έχουμε δει συχνότερα με Gucci, αλλά ήρθε η στιγμή να ανακαλύψει και το style του κούκλου Γάλλου σχεδιαστή Jaquemus στα πάτρια εδάφη του. To show του οίκου για τη νέα θερινή σαιζόν «ξαναδιαβάζει» τις ανάγκες του λεγόμενου working girl. Εστιάζει σε looks που μπορούν να φορεθούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σε μονοχρωμίες (μπεζ, μαύρο, λευκό, κόκκινο) με πατρόν υποδειγματικής ραφής και με ιδιαίτερα κοψίματα. Baggy δερμάτινα παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, ασύμμετρα φορέματα, σοφιστικέ σακάκια και πανοφώρια καταχειροκροτήθηκαν.

Ο Simon Porte Jacquemus εμφανίζεται ως μινιμαλιστής που ψάχνει ταυτόχρονα να διασκεδάσει με την εμμονή της quite luxury. Οι σττρογγυλεμένοι, αρτίστικοι ώμοι με την έμφαση στη μέση γίνονται σήμα κατατεθέν του. Η συλλογή «Les Sculptures» παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Maeght  στο Saint-Paul de Vence της Νότιας Γαλλίας με την ηλιόλουστη ακτογραμμή της Νίκαιας να αστράφτει. Ανάμεσα στους καλεσμένους όχι μόνο η Τζούλια Ρόμπερτς, αλλά και η Κάιλι Τζένερ με την κόρη της. Επίσης front row οι Kριστίν Ντέιβις, Tζένα Λάιονς, Mπιάνκα Μπάλτι, Καρίν Ρόιτφιλντ.

Tζίτζι Χαντίντ και Εμιλι Ραταζκόβσκι μαζί με τα άλλα μοντέλα περπάτησαν μπροστά σε έργα Alberto Giacometti, Georges Braque, Joan Miró. Πάρτε μια γεύση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View