Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: Πώς θα αναρρώσει – Είδε τα παιδιά της για πρώτη φορά ύστερα από 14 ημέρες

Κέιτ Μίντλετον: Πώς θα αναρρώσει – Είδε ...

Η πριγκίπισσα βγήκε χθες από το νοσοκομείο

Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται από χθες στην ιδιωτική κατοικία της στο Ουίνδσορ και επανενώθηκε με τα τρία παιδιά της για πρώτη φορά σε δύο εβδομάδες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα το Παλάτι του Κένσινγκτον, «τα πηγαίνει καλά» και χθες το πρωί πήρε εξιτήριο από κλινική του Λονδίνου μετά από την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου.

Ο Βασιλιάς Κάρολος  πήρε εξιτήριο χθες μετά από χειρουργική επέμβαση για υπερτροφία του προστάτη και επέλεξε μία δημόσια έξοδο, την οποία απαθανάτισαν οι φωτογράφοι.

Ωστόσο η Κέιτ Μίντλετον δεν φωτογραφήθηκε κατά την έξοδο της από το νοσοκομείο και είναι απίθανο να εμφανιστεί δημόσια μέχρι και το Πάσχα.

Πιστεύεται ότι η πριγκίπισσα έφυγε από μια ιδιωτική έξοδο γύρω στις 11 το πρωί σε ένα αυτοκίνητο με τον σύζυγό της. Το προσωπικό του Παλατιού του Κένσινγκτον εθεάθη να φεύγει μισή ώρα αργότερα.

Είδε τα παιδιά της για πρώτη φορά μετά από 14 ημέρες
Σύμφωνα με την Daily Mail, το διάστημα της παραμονής της στο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον δεν είδε από κοντά τα τρία παιδιά της. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πεντάχρονος πρίγκιπας Λούις δεν πήγαν να επισκεφθούν την μητέρα τους στο νοσοκομείο. Αντίθετα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα μιλούσε κάθε μέρα με τα παιδιά μέσω Facetime.

Υπολογίζεται ότι την στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της τα παιδιά της ήταν στο σχολείο. Θα συναντήθηκαν μαζί της το απόγευμα όταν επέστρεψαν από τα μαθήματα τους.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη περίοδος που η πριγκίπισσα ήταν μακριά από τα παιδιά της. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν ως προτεραιότητα την οικογένεια και τα παιδιά τους γι’ αυτό έχουν αποφασίσει ένας από τους δύο να τα πηγαίνει στο σχολείο.

Επίσης το πριγκιπικό ζεύγος κάνει σύντομα ταξίδια στο εξωτερικό και προσπαθεί πάντα να βρίσκεται στο σπίτι τα Σαββατοκύριακα για να είναι κοντά στα παιδιά. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πλέον δεν εργάζεται και βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, ενώ αναφέρεται ότι ήταν δίπλα της χθες όταν πήρε εξιτήριο για να την μεταφέρει στο σπίτι τους.

Πώς θα αναρρώσει
Η Κέιτ Μίντλετον θα αναρρώσει τώρα στο σπίτι της και αναμένεται να βρίσκεται υπό τις οδηγίες των γιατρών. Δεν θα επιστρέψει στην εργασία της μέχρι και το Πάσχα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δεσμεύσεις της έχουν ακυρωθεί αν και γίνεται προσπάθεια να προγραμματιστούν αργότερα μέσα στην χρονιά.

Ο δρόμος για την ανάρρωση της πριγκίπισσας θα είναι μακρύς σύμφωνα με τους ειδικούς. Η Κέιτ Μίντλετον απαγορεύει να σηκώνει βάρη και θα πρέπει να αναπαύεται στο κρεβάτι.

Οι γιατροί υπογραμμίζουν, όμως, ότι χρειάζεται να γίνεται προσπάθεια ο ασθενής να επιστρέψει σε έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής και να αποφύγει την απώλεια μυϊκής μάζας. Επίσης δεν αποκλείεται η Κέιτ Μίντλετον να χρειαστεί φυσιοθεραπεία.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα επιστρέψει στα καθήκοντα του μόλις η σύζυγο του εγκατασταθεί και τακτοποιηθεί στο σπίτι τους. Το ζευγάρι θα έχει την βοήθεια της νταντάς, Maria Turrion Borrallo και των γονέων της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε ότι δεν θα συζητήσει περαιτέρω την κατάσταση της πριγκίπισσας και ότι είναι «επιθυμία» της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της. Το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής. Ωστόσο από το Παλάτι διέρρευσαν ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight