Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός δάσκαλος Γιάννης Στεφανίδης πήγε στον "Εκατομμυριούχο" και κέρδισε 20.000 ευρώ

Ο Πατρινός δάσκαλος Γιάννης Στεφανίδης π...
Μαρτάτος Tάκης

Τα πήγε εξαιρετικά και λίγο έλλειψε να φτάσει στην τελευταία, κορυφαία ερώτηση για τα 100.000 ευρώ

Ένας εκπαιδευτικός με καταγωγή από την Πάτρα, ο Γιάννης Στεφανίδης που υπηρετεί στην εκπαίδευση ως δάσκαλος επί 35 συναπτά έτη, όπως είπε, πήγε και έπαιξε στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γιάννης Στεφανίδης κατάφερε να φτάσει ψηλά και σχεδόν άγγιξε την τελευταία ερώτηση που θα τον οδηγούσε να διεκδικήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Τελικά έφυγε από το παιχνίδι έχοντας κερδίσει 20.000 ευρώ & αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για τις γενικές γνώσεις του, την ψυχραιμία με την οποία διαγωνίστηκε χωρίς παράλληλα να χάσει το χιούμορ του. Πολύτιμη ήταν & η τηλεφωνική βοήθεια του καλού του φίλου, Μίλτου σε μία καθοριστική ερώτηση αθλητικού περιεχομένου που αφορούσε στο πόλο.

Ο Γιάννης Στεφανίδης εκτός από δάσκαλος, είναι και συγγραφέας παιδικών βιβλίων και στόχος του είναι να τα μετατρέψει στο μέλλον σε audio books.

Ήρθε στο παιχνίδι με στόχο να κερδίσει έστω 5.000 ευρώ αλλά μπόρεσε να φτάσει αρκετά ψηλότερα ενώ στην κρίσιμη προτελευταία ερώτηση φάνηκε πως αν ρίσκαρε, θα απαντούσε σωστά και θα είχε την ευκαιρία να φτάσει στην κορυφαία ερώτηση για τα 100.000 ευρώ. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για άλλη μία φορά εξέφρασε με χιούμορ την απογοήτευση του που ένας παίκτης του "Εκατομμυριούχου" έφτασε τόσο κοντά στην πηγή και δεν...ήπιε νερό. Ωστόσο και τα 20.000 ευρώ που πήρε ο Γιάννης Στεφανίδης αναμφίβολα είναι ένα πολύ υψηλό χρηματικό ποσό. Το επεισόδιο με τον Γιάννη Στεφανίδη προβλήθηκε το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28/1/2024 στον ΑΝΤ1.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight