Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μεγάλο πάρτι για τα 50ά γενέθλιά του

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μεγάλο πάρτι για ...

Οι ευχές που του έδωσαν οι φίλοι του

Γενέθλια είχε χθες, 17 Δεκεμβρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο έδωσαν το “παρών” πολλοί φίλοι του γνωστού παρουσιαστή, ανάμεσά τους και αρκετοί επώνυμοι από τον χώρο της τηλεόρασης και της showbiz γενικότερα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκλεισε τα 50 του χρόνια και σε δηλώσεις του στην κάμερα του “MEGA Καλημέρα” είπε:

«Δεν έχω κάνει ποτέ πάρτι γενέθλιων, γι’ αυτό τα έχω λίγο χαμένα. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή, ευχαριστώ τον Θεό που έφτασα στα 50. Δεν με αγχώνει που μπήκε το “5” μπροστά, την κρίση ηλικίας την πέρασα στα 40 μου. Βέβαια, μπορεί να με δείτε σε 2 μήνες σε κανένα παγκάκι να κλαίω» είπε χιουμοριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 «Ο γιος μου δεν μου είπε κάποια ευχή, μου έστειλε μήνυμα το πρωί και μου έγραψε «Σε αγαπώ», οπότε αυτό μου φτάνει. Έχω γράψει μία κασέτα με όσα θέλω να πω στον γιο μου, αν δεν προλάβω να του τα πω εγώ, γιατί είναι 10 ετών. Είναι πολύ φυσιολογικό, πολύ ανθρώπινο, και το σκέφτηκα γιατί δεν μπορούσα να βρω άλλη λύση» ανέφερε.

«Η νύφη μου, μου έκανε δώρο ένα χαρτί υγείας από τη Γερμανία. Ο γέρος η από πέσιμο η από…Γι’ αυτό μου το έκανε» είπε χαριτολογώντας.

«Να είναι γέρος ο Γρηγόρης και να χαίρεται το παιδί του. Είμαστε χρόνια φίλοι. Δεν βρισκόμαστε όμως συχνά Μέχρι τα 50 ο άντρας δημιουργεί, μετά τα 50 απολαμβάνει», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο αδερφός του, Σάκης Αρναούτογλου, υπογράμμισε πως, «χωρίς τον Γρηγόρη δεν θα είχα καταφέρει αυτά που έχω κάνει. Με τον Γρηγόρη όταν ήμασταν παιδιά μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο. Πλέον συνεργαζόμαστε μαζί στο ραδιόφωνο. Ο Γρηγόρης είναι δοτικός ως άνθρωπος δίνει και τη ψυχή».

«Θα μπορούσατε να με δείτε να συνεργάζομαι με τον Γρήγορη»,σχολίασε η Μαρία Ηλιάκη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τη συνεργασία της με τον εορτάζοντα. «Με τον Γρηγόρη περάσαμε δύσκολες τηλεοπτικές φάσεις. Όταν έφυγα από τον άλπεια με ρώτησε αν χρειάζομαι λεφτά, να μου δώσει. Συγκινούμαι γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Γρηγόρη και θέλησε να με βοηθήσει. Με πίστεψε στην παρουσίαση και μου είπε ότι όταν σε γνωρίσει το τηλεοπτικό κοινό πολλές παρουσιάστριες δεν θα έχουν δουλειά. Ο Γρηγόρης θα είναι καλεσμένος στη βραδινή μου εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον γρήγορη. Θα του έδινα τη θέση μου. Μετά τον μικρούτσικο είναι ο νούμερο 1 παρουσιαστής στην ψυχαγωγία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πέτρος Πυλαρινός και Δημήτρης Σταρόβας είπαν: «Δεν θέλω να απαντήσω σχετικά με το αν θα είμαι στο YFSF, γιατί δεν προχωράει το πρότζεκτ», είπε ο τραγουδιστής των Alcatrash, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας παραδέχθηκε πως «με τον Γρηγόρη θα έκανα τα πάντα».

Ο Λευτέρης Πανταζής αφιέρωσε στον εορτάζοντα, «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

«Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τηλεόραση και το αποδεικνύει. Σε ευχαριστώ Γρηγόρη για ό,τι έχεις κάνει για έμενα», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight