Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σάββατο 17/2 το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» στο My Way, θα τραγουδήσει η Βασιλική Καραγιάννη

Σάββατο 17/2 το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Oι προσκλήσεις για το καθιερωμένο φιλανθρωπικό event της Καλλιπάτειρας μόλις κυκλοφόρησαν

Eνας μήνας απομένει για το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα», το καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο charity event του πατρινού παρατήματος της «Καλλιπάτειρας».

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, παρουσία της προέδρου του πανελλήνιου σωματείου Κατερίνας Παναγοπούλου, προετοιμάζεται πυρετωδώς, οι προσκλήσεις κυκλοφόρησαν και ήδη γίνονται κρατήσεις τραπεζιών.

Για πρώτη φορά το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» θα φιλοξενηθεί στο πανοραμικό roof garden του ξενοδοχείου My Way, δηλαδή μεταφέρεται στο κέντρο της Πάτρας. Special guest star η καταξιωμένη πατρινή σοπράνο και πρωταγωνίστρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Βασιλική Καραγιάννη που θα παρουσιάσει άριες και τραγούδια με τη συνοδεία του πιανίστα Δημήτρη Γιάκα.

Η πατρινή επικεφαλής της «Καλλιπάτειρας» Μαρία Μανουσάκη Μαλλιώρη, μιλάει για μια πολύ ανανεωμένη βραδιά, την οποία αγκαλιάζει σταθερά ο κόσμος της πόλης. Θα παρευρεθούν Καλλιπάτειρες από την Αθήνα, την Κρήτη και άλλες περιοχές, θα γίνει κοπή πίτας και η λαχειοφόρος θα περιλαμβάνει πλούσια και εκλεκτά δώρα. Υπογραμμίζει πως ο σκοπός παραμένει ιερός, καθώς το σωματείο δημιουργήθηκε για να στηρίξει ιδρύματα και πρωτοβουλίες που ανακουφίζουν την κοινωνία τοπικά και ευρύτερα. Τέλος, να θυμίσουμε πως η εκδήλωση εντάσσεται στην εορταστική, αποκριάτικη περίοδο της Πάτρας οπότε το κλίμα είναι πάντα ενωτικό και αισιόδοξο. Οι επίσημες, λαμπερές παρουσίες μελών και φίλων του σωματείου και βέβαια η διασκέδαση δεν λείπουν ποτέ από το γεγονός.  

Ειδήσεις Τώρα

Ακόμα και η μεσογειακή ντίβα Μόνικα Μπελούτσι υπέκυψε στο ανδρόγυνο black & white

Spitogatos: Σε ανοδική τροχιά οι τιμές ενοικίασης και πώλησης ακινήτων – Οι περιοχές με τις μεγαλύτερες αυξήσεις τιμών

H «Emily in Paris» προμοτάρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στο cast διάσημος πρωταθλητής

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View