Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Χαριτίνη Πετροπούλου: "Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας για τη νέα χρονιά"

Χαριτίνη Πετροπούλου: "Κάντε ένα δώ...

Dermaesthetics - Με την σφραγίδα της Χαριτίνης Πετροπούλου MD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Δερματολόγου - Αφροδισιολόγου

Οι πιο περιζήτητες θεραπείες ομορφιάς και λάμψης:

Fractional plasmalift

Συνδυάζει τη δύναμη του Fractional laser και της αυτόλογης μεσοθεραπείας. Το laser εξαχνώνει την εξωτερική, γηρασμέ[1]νη στιβάδα του δέρματος και οι αυξητικοί παράγοντες που υπάρχουν στο ίδιο μας το αίμα βοηθούν στην ανάπλαση, ανόρθωση και σύσφιξή του. Πρόκειται στην ουσία για ένα αναίμακτο lifting.

Skinboosters

Πρόκειται για μια θεραπεία που περιέχει υαλουρονικό, βιταμίνες και πεπτίδια και υπόσχεται άμεση λάμψη στην επιδερμίδα. Είναι ανώδυνη θεραπεία, απλή στην εφαρμογή, με εξαιρετικά αποτελέσματα και πολύ πιο ενισχυμένη από τις απλές μεσοθεραπείες προσώπου.

Botox

Είναι, όχι άδικα, η πιο δημοφιλής ενέσιμη θεραπεία αφού τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά. Με μια μόλις συνεδρία εξαλείφονται οι ρυτίδες έκφρασης και το βλέμμα φαίνεται πιο ξεκούραστο και νεανικό.

Υαλουρονικό

Πρόκειται επίσης για μια άκρως δημοφιλή θεραπεία, αφού μπορούμε να πετύχουμε από απλή και διακριτική αλλαγή μέχρι τη ριζική ανανέωση του προσώπου. Οι κύριες χρήσεις του αφορούν τη μείωση των μαύρων κύκλων, τη βελτίωση των περιστοματικών ρυτίδων, την αύξηση του όγκου των χειλιών και την τόνωση του περιγράμματός τους, την ενίσχυση των γωνιών του προσώπου καθώς και την αναίμακτη ρινοπλαστική.

Πρόσφατα έχουν προστεθεί νέες θεραπείες αντιγήρανσης με ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα

Karisma

Πρόκειται για ένα νέο προϊόν, ενέσιμο, βιοαπορροφήσιμο διάλυμα τύπου filler που έχει ως σκοπό την αύξηση της παραγωγής του C-πεπτιδίου προκολλαγόνου τύπου 1 στους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα ισχυρή αντιγηραντική δράση στο χόριο. Είναι κατάλληλο για εκείνους που επιθυμούν να μειώσουν τις ατέλειες, να διορθώσουν το περίγραμμα του προσώπου και για το γέμισμα των ουλών.

HarmonyCa

Είναι μια αρκετά πρωτοποριακή θεραπεία που συνδυάζει το υαλουρονικό οξύ με τον υδροξυαπατίτη. Το υαλουρονικό οξύ είναι ο παράγοντας εκείνος που ενυδατώνει και δίνει μια πιο νεανική όψη στο δέρμα, ενώ ο υδροξυαπατίτης είναι ένα στοιχείο που βρίσκεται κυρίως στα οστά μας και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οι οποίες είναι ουσίες που βοηθούν το δέρμα να είναι πιο σφριγηλό και νεανικό.

Prophilo

Πρόκειται για ένα booster δέρματος που περιέχει υαλουρο[1]νικό υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους με σκοπό τη γρήγορη και μη επεμβατική αναδιαμόρφωση του προσώπου. Βοηθάει στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου και βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας.

Exosomes

Πρόκειται για την πιο νέα θεραπεία στον κόσμο της αισθητικής ιατρικής. Τα εξωσώματα είναι σωματίδια που εγείρουν την κολλαγονογέννεση και βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και την όψη των ρυτιδών μέσω του πολλαπλασιασμού των ινοβλαστών.

Όποια θεραπεία κι αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι πως θα κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα πρόσωπο πιο λαμπερό και πιο νεανικό.

Χαριτίνη Πετροπούλου MD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
• Αράτου 12, Πάτρα, τ. 261 0220839
• Π.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 11, Ρίον, τ. 2610- 994960
www.dermaesthetics.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View