Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Αυτοκτόνησε ο Απόλλων στην Καρδίτσα (Φωτό)

Eurokinissi

Eurokinissi

Προηγούνταν διαρκώς ακόμα και με +8 (53-61)

Ο Τέβιν Μακ πλήγωσε την πρώην ομάδα του, τον Απόλλωνα Πάτρας και λύτρωσε την Καρδίτσα πετυχαίνοντας ένα τεράστιο τρίποντο στα 1.1" πριν το τέλος για να διαμορφώσει το τελικό 76-74 υπέρ των Θεσσαλών στη 12η αγωνιστική της Α1 Basket League Stoiximan.

Διαβαστε στο sportin.gr

Στο μόλις δεύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Καρδίτσας ο Τέβιν Μακ έμελλε να γίνει πρωταγωνιστής, καθώς ένα δικό του εύστοχο τρίποντο στα 1.1" πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης στο κλειστό Γιάννης Μπουρούσης, ήταν αυτό που έγραψε το τελικό 76-74 και έδωσε μία τεράστια νίκη στο σύνολο του Παπανικολόπουλου κόντρα στον Απόλλωνα.

Μάλιστα, οι Θεσσαλοί κάλυψαν και τη διαφορά, αφού στην Πάτρα είχαν ηττηθεί με ένα πόντο (72-71) στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League.

Ο Μαλίκ Όσμπορν ήταν ο κορυφαίος των ηττημένων, σημειώνοντας double-double με 19 πόντους (4/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/6 βολές)

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου, Τσολάκος, Κατραχούρας

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-21, 35-37, 51-56, 76-74

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στη 13η αγωνιστική η Καρδίτσα θα υποδεχθεί τον Προμηθεά (6/1, 17:00), ενώ ο Απόλλων Πατρών θα πάει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη (6/1, 19:00).

 

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports