Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Γιορτινά events στην Αθήνα, όπου η μόδα και τα γνωστά πρόσωπα μαγνήτισαν τα φλας

Γιορτινά events στην Αθήνα, όπου η μόδα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από τον Κωνσταντίνο Αργυρό μέχρι την Αντιγόνη Κουλουκάκου, πολλά χαρούμενα στιγμιότυπα στο κέντρο της πρωτεύουσας

Εδώ Αθήνα.

Οι παρουσίες του αγαπημένου τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού, της ηθοποιού και μοντέλου Τόνιας Σωτηροπούλου και της τηλεπαρουσιάστριας Κατερίνας Καινούριου ξεσήκωσαν τα βλέμματα στο all-day shopping event του Luisa World flagship store στο Κολωνάκι. Mε αφορμή τα Χριστούγεννα το γνωστό κατάστημα λάνσαρε για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ συλλεκτικό t-shirt με την υπογραφή του γνωστού καλλιτέχνη Άγγελου Πλέσσα. Πολλοί φίλοι και πελάτες έδωσαν το παρόν όπως οι stylish Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Λάουρα Λαλαούνη, Ετα Σαμαρά, Ιζαμπέλα Κόβα κ.α. με οικοδέποινες της Μαριάννα και Αναστασία Τσουρεκά.
Μάλιστα την ίδια μέρα εγκαινιάστηκε ο ανακαινισμένος ημιόροφος που έχει πια μετατραπεί σε accessories floor με σχεδιασμό του αρχιτέκτονα Διονύση Βούη.

Το δεύτερο, γιορτινό The Pop up Project, δελέασε πλήθος κόσμου στο ballroom του επιβλητικού King George της πλατείας Συντάγματος το περασμένο σαββατοκύριακο. Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη, υποδέχθηκαν πιστούς επισκέπτες του θεσμού σε κλίμα party παρουσιάζοντας επιλεγμένους designers και brands. Ηταν εκεί Βασίλης Ζούλιας, Δέσποινα Πορτοκάλη, Ζήσης Μπουκουβάλας, Αλκηστις Πρίνου, Δήμητρα Κολοτούρα, Κατερίνα Καινούριου κ.α. που πόζαραν με τις εκθέτριες.

Η πατρινή δημιουργός Κατερίνα Καμίση του label κοσμημάτων, αξεσουάρ και ειδών διακόσμησης 2K10 παρουσίασε τη νέα της collection στην ηθοποιό Αθηνά Μαξίμου. Στο corner της Ελενας Μακρή- Λυμπέρη είδαμε την εγκυμονούσα  ηθοποιό Αντιγόνη Κουλουκάκου που διατηρεί τους στενούς της δεσμούς  με την Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View