Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Γεμάτο εκδηλώσεις το Πολύεδρο την τρέχουσα εβδομάδα έως την Κυριακή 17/12

Γεμάτο εκδηλώσεις το Πολύεδρο την τρέχου...

Την Πέμπτη 14/12 στις 20.00 θα γίνει εκδήλωση – καλωσόρισμα σε πρωτοεμφανιζόμενους Πατρινούς συγγραφείς & σε άλλους Πατρινούς που έχουν εκδώσει βιβλία τους μέσα στο 2023

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα στο Πολύεδρο στην Κανακάρη 147, στην Πάτρα τη νέα εβδομάδα από 11 έως 17/12/2023.

Κατ’ αρχάς συνεχίζεται η έκθεση με μικρογλυπτά του εικαστικού Δημήτρη Κοροβέση. Μία ξεχωριστή έκθεση με αντικείμενα Τέχνης με αναφορές στην «ελληνικότητα».

Την Πέμπτη 14/12 στις 6 το απόγευμα, θα γίνει η δράση «Με βελόνα και κλωστή» πλέκουμε, κεντάμε, ράβουμε, μπαλώνουμε και δημιουργούμε, συζητώντας με την πιο  εμπνευσμένη και δημιουργική παρέα.

Επίσης την Πέμπτη 14/12 στις 8 το βράδυ, καλοσωρίζουμε πρωτοεμφανιζόμενους         

Πατρινούς συγγραφείς, αλλά και άλλους πατρινούς που έχουν εκδώσει βιβλία τους το 2023, με ένα ποτήρι ζεστό κρασί. Μαζί μας οι: Αραμπατζή Ιωάννα, Γαλάνη Μάρω, Γερογιάννης Βαγγέλης, Κοντογεωργοπούλου Γιώτα, Μαρκάτου Μαρία, Mπαιρακτάρης Μιχάλης, Πρόγκα Λένα, Παπαθεοδώρου Γιώργος, Πολίτης Στάθης, Ρηγόπουλος Παναγιώτης, Σμυρλή Παναγιώτα, Σπαρτινός Κώστας και Φωσταίνης Αλέξανδρος.

Το Σάββατο 16/12 από 10.30 το πρωί έως 12.30 το μεσημέρι θα λάβει χώρα γιορτινό Eικαστικό εργαστήρι για τα παιδιά. Δημιουργούμε χαρτονένια μικρογλυπτά και χριστουγεννιάτικα στολίδια με την Όλγα Νικολοπούλου και την εμψυχώτρια Ελένη Γεωργίου.

Την Κυριακή 17/12 στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στο Πολύεδρο, η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου με τίτλο «Το ταξίδι του αηδονιού» της καθηγήτριας γαλλικών Ιωάννας Αραμπατζή.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Αντωνακοπούλου Ελένη, εκπαιδευτικός, η Μαριανή Παπανικολάου, ψυχολόγος –ψυχοθεραπεύτρια, η εικονογράφος του βιβλίου Αναστασία Ντόντη και η ίδια η συγγραφέας.

Αφήγηση: Ιωάννα Αραμπατζή.

Εκπαιδευτική εικαστική δράση με την Αναστασία Ντόντη.                 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture