Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ανυπόμονος ο Τσιτσιπάς ενόψει ATP Finals

Ανυπόμονος ο Τσιτσιπάς ενόψει ATP Finals

Ο 25χρονος τενίστας δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσουν οι ATP Finals την προσεχή Κυριακή στο Τορίνο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό και μάλιστα στο καταλληλότερο σημείο χρονικά, καθώς βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες πριν από την έναρξη των ATP Finals, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λαμβάνουν χώρα στο Τορίνο.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης των ανδρών έχει πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία τις τελευταίες 3 εβδομάδες στα 3 διαφορετικά τουρνουά που έλαβε μέρος.
Συγκεκριμένα, στην Αμβέρσα κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον Γάλλο Φιλς με 2-0 σετ, ενώ στο αντίστοιχο διπλό της Βελγικής πόλης σήκωσε την κούπα μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο. Ακολούθησε για τον Στέφανο η Βιέννη, όπου πέρασε από 3 αναμετρήσεις για να φτάσει στους "4" και να γνωρίσει την ήττα από τον Ρώσο Μεντβέντεφ με 2-0 σετ. Τέλος, στο τουρνουά του Παρισιού κατόρθωσε να ταξιδέψει ξανά μέχρι την τελευταία τετράδα της διοργάνωσης, όπου έχασε με 2-1 σετ από τον Βούλγαρο Ντιμιτρόφ.
Πάντως για την ιστορία, κανένας από τους τρεις που τον απέκλεισαν μόλις μια στροφή πριν τον τελικό του εκάστοτε τουρνουά, δεν κατάφερε εν τέλει να το κερδίσει. Ωστόσο, με το βλέμμα πλέον στο Τορίνο, ο Έλληνας αθλητής μόνο ανυπομονησία μπορεί να νιώθει ενόψει της διοργάνωσης που πριν από 4 χρόνια είχε κατακτήσει στο Λονδίνο.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports