Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γοργοπόταμος: Βρέθηκε το ζευγάρι Ελβετών που έκανε κατάβαση στο φαράγγι – Επιχείρηση για να τους φτάσει η ΕΜΑΚ

Γοργοπόταμος: Βρέθηκε το ζευγάρι Ελβετών...

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους, αφού η γυναίκα έχει τραυματιστεί

Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με το lamianow το απόγευμα της Τρίτης το ζευγάρι βρέθηκε μετά από έρευνες -συμμετείχε και ελικόπτερο- και τώρα η 7η ΕΜΑΚ προσπαθεί να πλησιάσει στο σημείο και να βγάλει από το φαράγγι το ζευγάρι.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η επιχείρηση θα πάρει ώρα καθώς αποδείχθηκε αρκετά δύσκολη ακόμα και για τους ειδικά εκπαιδευμένους διασώστες.

Οι άνδρες της της 7ης ΕΜΑΚ προσπαθούν να βρουν κατάλληλο σημείο για να καταρριχηθούν προς τα εκεί που βρίσκονται οι τουρίστες.

Aρχική ενημέρωση: Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση διάσωσης από την 7η ΕΜΑΚ με τη βοήθεια και ελικοπτέρου, μετά από «SOS» που εξέπεμψε το μεσημέρι της Τρίτης (31/10) ζευγάρι Ελβετών που επιχειρούσε κατάβαση φαραγγιού (canyoning) στην περιοχή του Γοργοποτάμου.

 Το φαράγγι του Γοργοποτάμου είναι από τα μεγαλύτερα και δυσκολότερα της Ευρώπης και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο άνδρας του ζευγαριού κατά την κατάβαση έσπασε το πόδι του και δεν μπορεί να μετακινηθεί, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

 Μέσω «112» το ζευγάρι ειδοποίησε την Πυροσβεστική, δίνοντας το στίγμα του, ωστόσο ακόμη και ο εντοπισμός τους σε ένα μήκος πολλών και δύσβατων χιλιομέτρων με μεγάλη υψομετρική διαφορά είναι εξαιρετικά δύσκολος και για αυτό ζητήθηκε συνδρομή από αέρος. Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ είναι στο σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο των Ελβετών, ενώ ζητήθηκε συνδρομή και από τις όμορες ΕΜΑΚ της Αθήνας και της Λάρισας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις