Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Πάτρα: Το ξεχωριστό φιλμ "Περασμένες Ζωές" από την Πέμπτη 26/10 στη 2η αίθουσα του Πάνθεον

Πάτρα: Το ξεχωριστό φιλμ "Περασμένε...

Θα παίζεται στις 19.00 έως και την Τετάρτη 1/11/2023 - Το φιλμ έχει προβληθεί με επιτυχία σε φημισμένα Φεστιβάλ όπως του Σάντανς & του Βερολίνου και στις Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη και Κανακάρη, τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 26/10 έως και την Τετάρτη 1/11/2023 θα προβάλλεται στις 19.00 η ταινία «Περασμένες Ζωές - Past Lives» της Σελίν Σονγκ που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες ταινίες του 2023.

Διάρκεια: 106 λεπτά.

Κατηγορία: Αισθηματική, Δράμα

Σκηνοθεσία: Σελίν Σονγκ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γκρέτα Λι, Τέο Γιου, Τζον Μαγκάρο.

Σενάριο: Σελίν Σονγκ

Ένα μοντέρνο ρομαντικό παραμύθι συγκινητικής κινηματογραφικής διαύγειας. Ειλικρινές όσο και συναισθηματικό, προσπερνά όλα τα κλισέ με απαράμιλλη κομψότητα. Η Νόρα και ο Χε-Σαν, δύο βαθιά συνδεδεμένοι παιδικοί φίλοι, χωρίζονται όταν η οικογένεια της Νόρα μεταναστεύει από τη Νότια Κορέα. Δύο δεκαετίες μετά, επανασυνδέονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε μία μοιραία εβδομάδα καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο, την αγάπη και τις επιλογές που καθορίζουν μία ζωή.

Το flix.gr χάρισε στην ταινία 4 αστέρια γράφοντας τα εξής: «Μasterclass για το πώς να αποφύγεις κάθε κλισέ, να κοιτάξεις τις ανθρώπινες σχέσεις με ειλικρίνεια, στοχασμό, συγκίνηση, βάθος - και να το κάνεις να μοιάζει απλό. Το ντεμπούτο της Σελίν Σονγκ είναι η ταινία που κλείνει κανείς στην καρδιά του. Ακόμα κι αν του τη ραγίζει».

Η συγκεκριμένη ταινία του Αμερικάνικου indie σινεμά, κατέφθασε στις Ελληνικές αίθουσες με αρκετό buzz από τα Φεστιβάλ του Sundance, Βερολίνου, και τις πρόσφατες Νύχτες Πρεμιέρας.

Παραγωγή: Ντέιβιντ Χιζοζόσα, Πάμελα Κόφλερ, Κριστίν Βασόν

Διανομή: Tanweer.

Η ταινία σε 2 εβδομάδες προβολής έχει κόψει πανελλαδικά κοντά στα 15.000 εισιτήρια.

*Στη βραδινή προβολή των 21.00 συνεχίζεται στη 2η αίθουσα του Πάνθεον, για 2η εβδομάδα η προβολή της αριστουργηματικής, νέας ταινίας του Αμερικανού σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού».

Καταλληλότητα: Κ15

Διάρκεια: 206 λεπτά

Κατηγορία: Δράμα

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Λίλι Γκλάντστοουν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλίμονς, Μπρένταν Φρέιζερ, Λούις Καντσέλμι, Λάρι Σέλερς.

Σενάριο: Μάρτιν Σκορσέζε και Έρικ Ροθ

Χρονολογία Παραγωγής: 2023.

Η ταινία συγκεντρώνει στο rotten tomatoes ποσοστό 92%.

To ξεκίνημα της στο εξωτερικό ήταν καλό με εισπράξεις 45 εκατ. δολαρίων (ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος). Στην Ελλάδα το πρώτο 4ήμερο προβολής της, η ταινία έκοψε πάνω από 27.000 εισιτήρια.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.

Διανομή από την Feelgood.

Killers of the Flower Moon.

Killers of the Flower Moon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil