Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Η ΕΟΚ έκανε άλματα με το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα

Η ΕΟΚ έκανε άλματα με το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα

Έτοιμο το πρότζεκτ τοποθέτησης αυτόματων καμερών σε 200 γήπεδα στη χώρα

Η ΕΟΚ έκανε το πρώτο απολογισμό του περάσματος του ελληνικού μπάσκετ στην ψηφιακή εποχή, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στο ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στο τεράστιο πρότζεκτ τοποθέτησης αυτόματων καμερών σε 200 γήπεδα που θα εκτοξεύσει το ενδιαφέρον σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Το πιθανότατα μεγαλύτερο στοίχημα της ΕΟΚ ήταν η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Πράγματα που σε άλλες χώρες ήταν δεδομένα δεν υφίσταντο στην Ελλάδα. Η Ελληνική Ομοσπονδία όμως έκανε άλματα μπροστά τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας ότι κοιτάζει μπροστά.

Το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα που εφαρμόζεται από την περίοδο 2023/24 ήταν μία πρώτη αρχή, με το πλάνο να είναι να εφαρμοστεί αυτό σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, κάτι που θα κάνει πιο εύκολη την δουλειά των ομάδων, αλλά και των φιλάθλων που θέλουν να βλέπουν μία πιο αναλυτική σκοπιά του αθλήματος που αγαπάνε.

Παράλληλα, όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία, έχει υπογραφεί από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής το τεράστιο και πρωτοποριακό έργο της τοποθέτησης αυτόματων καμερών σε 200 γήπεδα στη χώρα, το οποίο εφόσον αποδώσει καρπούς μπορεί να επεκταθεί σε όλα τα γήπεδα της επικράτειας, αλλάζοντας το επίπεδο των εθνικών κατηγοριών.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports